Ceca napravila spektakl u Novom Sadu!

Ceca je pevala bosa i nije prekidala ni kada joj je pukao šav na haljini. Fanovi čak tri sata pre koncerta pohrlili u Spens kako bi zauzeli što bolje mesto.

Ceca Novi Sad

Svetlana Ceca Ražnatović je pred 10.000 ljudi u Spensu, u Novom Sadu, održala koncert za pamćenje.

U dugoj crnoj haljini sa dubokim dekolteom, Ceca je bacila publiku u trans pevajući svoje stare, ali i nove hitove sa aktuelnog albuma “Poziv”. Koncert je otpočela pesmom “Nevaljala” i time bacila publiku u trans.

Ceca je atmosferu dovela do usijanja, a tome u prilog govori podatak i da je hitna pomoć intervenisala dva puta u prvih pola sata koncerta.

Prema prvim izveštajima sa lica mesta, na koncert je pristiglo više od 10.000 ljudi. Ceca je koncert počela pesmom “Nevaljala”, što je izazvalo opšti haos i euforiju u publici.

Pevačica je poznata po svojoj interakciji sa publikom, pa je tako bilo i ovoga puta. Prvo je pozdravila građane “srpske Atine”, kako popularno zovu Novi Sad, a zatim se obratila ženama u publici.

– Drage moje dame, da li su ovde muškarci hrabri? Da li će moći da podnesu jednu “Oproštajnu večeru” – pitala je Ceca, a onda je usledio vrisak i pevanje u glas.

Ceca Spens

Usledio je blok starijih hitova, a zatim je Ceca počela da niže pesme sa novog albuma “Poziv”.

Na scenu su zatim izašli trubači koji su Cecu pratili u pesmi “Dokaz” za koju je rekla da potiče iz njenog rodnog kraja – sa juga Srbije.

Publika je klicala Cecino ime, a ona je poželela da im kaže koliko oni njoj znače.

– Obožavam vas! Vi ste moja snaga – poručila je pevačica pred punim Spensom.

U jednom momentu, Cecu je toliko ponela atmosfera da se izula, a pukao joj je i šav na haljini, ali ona peva kao da se ništa ne dešava. Dok Ceca đuska na sceni, spala joj je i minđuša.

Čitaj još  Ceca peva u Baru 12. juna

Publika je bacala Ceci pokolne na binu, nakit, majice, a ona je sve pokupila. Dok je predstavljala muzičare i prateće vokale, pevačica je rekla “Devojke koje pevaju prate vokale…” i onda napravila štos: “Pa i ja sam još uvek devojka samo se za mene ne zna, a pošto mi je život toliko uzbudljiv, sada pesma “Mrtvo more”

Ceca je koncert završila pesmom “Ime i prezime” sa novog albuma za koju je rekla da je najviše voli. Međutim, publika joj nije dozvoljavala da ode, i pevačica se vratila na bis i to tri puta. Prvi puta je pevala “Ja ću prva”, zatim i stari hit “Tražio si sve”.

Od javnih ličnosti, na koncertu su viđeni Mile Kitić, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović…

Cecini fanovi su pre koncerta nestrpljivo čekali 3 sata da uđu u dvoranu Spensa. Inače, Ceca će večeras održati prvi od ukupno dva koncerta u vojvođaskoj prestonici a u petak i subotu očekuje se i više.

Ceca Spens

izvor: Kurir

Leave a Reply