ceca spektakl u krusevcu

Ceca napravila spektakl u Kruševcu, a Čola u Budvi!

Kruševljanima ni hladnoća nije smetala te su 10 sekundi pre ponoći glasno odbrojavali. Tačno u ponoć nebo je prekrio prelep vatromet a Ceca im je svima poželela lepe želje.

Nova godina je u Kruševcu dočekana je na Trgu kosovskih junaka uz najveću divu pop muzike, Cecu Ražnatović.

Više od 20.000 ljudi pevalo je “Beograd”, “Pazi s kime spavaš”, “Nagovori” i ostale hitove.

Kruševljanima ni hladnoća nije smetala te su 10 sekundi pre ponoći glasno odbrojavali. Tačno u ponoć nebo je prekrio prelep vatromet a Ceca im je svima poželela lepe želje.

– Želim vam puno zdravlja , sreće i ljubavi u Novoj godini! Hvala mom prijatelju Bati Gašiću jer je insistirao da nastupim u Kruševcu – rekla je ona a odmah zatim zapevala pesmu “Poziv”.

Ceca je imala ponudu da zapeva i u Beogradu ali je želela da Novu godinu dočeka u gradu u kom nije pevala više od 20 godina.

Za to vreme, u bliskoj nam Crnoj Gori, Zdravko Čolić napravio je atmosferu za pamćenje za sve koji su Novu godinu dočekali na gradskom trgu u Budvi.

cola u budvi 2016

Gostiju je bilo iz svih krajeva bivše Jugoslavije, a legendarni Zdravko ih je pozdravio toplim rečima.

– Dobro veče Budva! Dobro veče Crna Goro! Dobrodošli na tradicionalno najbolji doček u regionu – rekao je pevač nakon svoje prve pesme “Produži dalje”.
Nastavio je da ređa hitove kao što su “Jedina”, “Čija je ono zvezda”, “Što ti dadoh”, a publika je svaku znala od prve do poslednje reči.

Čitaj još  Ana Sević glumi zvezdu, neće da živi na selu!

Kada je došlo vreme da se stara godina isprati, usledio je veliki vatromet koji je obasjao Stari grad, a pevač se još jednom obratio publici sa divnim željama.

– Želim vam sve najbolje u 2016. – rekao je pevač a onda nastavio sa pesmom “Ej, draga, draga”.

Njegov nemiran duh nije mu dao da miruje pa je svoju pozitivnu energiju lako preneo i na publiku.

Koncert je završen oko 2 sata iza ponoći i to jednom od njegovih najlepših pesama “Ti si mi u krvi”.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply