Ceca: Najlepši rođendan sam imala za punoletstvo!

“Prelepo slavlje, bilo je dosta mojih kolega iako sam ja bila tad na početku karijere. Ja sam mislila ko zna šta će mi se novo desiti u životu. Kao što moji klinci sad čekaju”, rekla je pevačica.

Ceca rodjendan

Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je svoj 41. rođendan. Njeni najvatreniji obožavaoci uručili su joj poklone ispred kuće.

– Ceo dan samo primam čestitke, telefon mi je u blokadi. Bila sam na nacionalnoj televiziji, priredili su mi iznenađenje. Tortu, čestitku za rođendan, a večeras fanovi ispred kuće. Ceo dan mi prolazi u čestitkama i lepom raspoloženju – rekla je Ceca ekipi Ekskluziva.

Žurka povodom pevačicinog 41. rođendana organizovana je na nagovor njene dece.

– Ja sam je svaki dan molila “Mama, slavi rođendan, molim te”. Prošle godine nije ništa htela da slavi, nagovorili smo je da ipak slavi – rekla je Cecina ćerka Anastasija.

– Oni su insistirali da se napravi žurka pošto njima samo nek je žurka, nije bitan povod, a tetka im je pomogla u organizaciji – rekla je Ceca.

Ceca rodjendan

Pevačica nije želela da kaže šta je poželela za rođendan pošto joj se u tom slučaju ne bi ostvarila želja.

Gosti su pristizali iz minuta u minut, a Ceca se prisetila svoje najlepše proslave rođendana.

– Kad sam slavila punoletstvo sam imala najlepši rođendan. To je bio prelep rođendan… Prelepo slavlje, bilo je dosta mojih kolega iako sam ja bila tad na početku karijere. Ja sam mislila ko zna šta će mi se novo desiti u životu. Kao što moji klinci sad čekaju… Ali, ništa se ne desi revolucionarno, a to shvatiš tek kad prođu te godine. Ali otkad pravim ove velike koncerte, Marakana, Ušće, sve se to dešavalo oko mojih rođendana i proslavljala sam ih na najbolji mogući način-na svojim koncertima – iskrena je Ceca.

Čitaj još  Ispraćaj iz Zagreba, nema više Kemice... (FOTO)

Slavljenica je blistala u crvenoj haljini koja se veoma dopadala kreatoru Saši Vidiću.

– Prezadovoljna sam komentarima publike što se tiče novog dueta. Nema još 24 sata, a već je hit na Jutjubu… – kaže Ceca povodom novog dueta sa Acom Lukasom.

Ceca sa gostima

Nakon slavlja, Ceca ide u Maribor gde će praviti koncert, dok su njena deca organizovala letovanje za sebe. Anastasija je rekla da idu u Budvu na letovanje.

– Idemo svi, i moje drugarice i Kostadin, kao i Maša i Veljko.

izvor: Kurir

Leave a Reply