Ceca na festivalu tamburica u Novom Sadu!

Svetlana Ražnatović na Svetskom festivalu tamburica u Novom Sadu. Folk diva nastupa na Vidovdan uz pratnju vrhunskog tamburaškog orkestra.

Ceca Raznatovic

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nastupiće na sedmom “Tamburica festu”, koji će biti održan od 26. do 28. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Na ovom svetskom tamburaškom festivalu takmičiće se 12 orkestara sa svih meridijana, a u revijalnom delu programa koncerte će osim Cece održati i legendarni Zvonko Bogdan i tamburaški orkestar “Dijako”.

Predsednik organizacionog odbora “Tamburica festa” Jovan Pejčić potvrdio je da će Ceca nastupiti na Vidovdan, završne festivalske večeri.

– Najveća zvezda u regionu Ceca Ražnatović će u čast tamburice održati svoj solistički koncert a mnogobrojnoj publici i fanovima predstaviće svoje hitove uz pratnju vrhunskog tamburaškog orkestra – istakao je Pejčić.

“Tamburica fest” počeće 26. juna na Trgu slobode u centru Novog Sada smotrom kulturno-umetničkih društava, tamburaških i folklornih ansambala, kojoj će prethoditi i Kongres svetske tamburaške asocijacije, čije je sedište u Srpskoj Atini. Drugo festivalsko veče, 27. juna obeležiće takmičarski deo nastupom šest orkestara dok će u revijalnom delu tradicionalno nastupiti Zvonko Bogdan, kao i orkestar “Dijako” iz Đakova. Završno veče, 28. juna proteći će u “ukrštanju pera i tambura” takođe šest orkestara, posle čega sledi proglašenje pobednika i celovečernji koncert Cece Ražnatović.

Čitaj još  Seka Aleksić rodila sina u Beogradu!

izvor: Novosti

Facebook komentari

Leave a Reply