Ceca: Karleuša nikada neće biti zvezda jer je previše ružna! (VIDEO)

“Nas dve smo zajedno pevale prateće vokale Dajani i ja sam bila jako uzbuđena i srećna što sam rame uz rame sa Cecom. Kasnije sam čula kako je Ceca navodno rekla da veoma lepo pevam, ali da sam previše ružna da bih bila zvezda”, rekla je svojevremeno Jelena.

Jelena Karleusa

U javnost je isplivao snimak na kojem Jelena Karleuša hvali Cecu, ali i u kojem otkriva kako je Svetlana Ražnatović davnih godina pričala da JK nikada neće postati zvezda, jer je ružna.

Naime, Jelena je pre nekoliko godina gostovala na B92, u emisiji kod Lune Lu i tom prilikom otkrila da su Ražnatovićeva i ona na početku karijere pevale prateće vokale pevačici Dajani.

Dragan Brajović Braja, koji je komponovao pesme za Dajanu (pevačicu i bivšu misicu), došao je i saopštio joj kako je Ceca navodno rekla da Jelena veoma lepo peva, ali je previše ružna da bi bila zvezda. Tada se Jelena, prema sopstvenom priznaju – razočarala u Cecu.

Ceca Raznatovic

– Kada sam počela da maštam o tome da postanem zvezda, pevala sam prateće vokale Dajani i zajedno sa mnom se u studiju pojavila tada velika zvezda Ceca. Nas dve smo zajedno pevale prateće vokale Dajani i ja sam bila jako uzbuđena i srećna što sam rame uz rame sa Cecom – kaže pevačica i otkriva da joj je Braja onda saopštio šta je za nju rekla supruga Željka Ražnatovića.

Čitaj još  Šabana Šaulića prevarili majstori u novoj kući!

Takođe, Jelena je dodala da je kao klinka bila zaljubljena u Željka Šašića. Ovaj video izazvao je pravi haos na društvenim mrežama, budući da su ove dve pevačice nekada bile u odličnim odnosima, a danas su najljuće suparnice.

izvor: Blic

Leave a Reply