Ceca i Anastasija Ražnatović dele garderobu!

Svetlana Ceca Ražnatović sa zadovoljstvom pozajmljuje krpice svojoj naslednici Anastasiji, obzirom da je njena miljenica već stasala u devojku.

Ceca na slavi

Anastasija je već odrasla i ima privilegiju da nosi mamine stvari, što Ceci uopšte ne smeta. Mi smo zapazili tuniku koju je prvo obukla pevačica da bi nekoliko meseci kasnije to isto učinila njena ćerka. Folk zvezda je ovaj odevni komad imala na sebi kada je slavila slavu Sveti Nikola, dok je Anastasija tuniku obukla za večernji izlazak.

– Ceca i Anastasija većinu stvari dele. Ona je sada velika devojka i mnoge mamine stvari joj odgovaraju. Najviše voli da pozajmljuje od Cece tašne, kaiševe i majice. Jedini problem imaju što se cipela tiče, jer Ceca nosi manji broj, pa Anastasija tu baš nije imala sreće. Vrlo rado pozajmljuju jedna drugoj, mada, Anastasija češće uzima mamine stvari, što Ceci ne smeta. Ceca nije od onih majki koje brane i koje se bune kada ćerke izvuku nešto iz njihovog ormara. Kada Anastasija povileni, kao i svaka devojka da nema šta da obuče kada krene u grad, Ceca joj uvek priskoči u pomoć sa svojom garderobom, ali tu je i tetka Lidija, čiji garderober je Anastasiji takođe na raspolaganju – ispričao je izvor blizak porodici Ražnatović.

Čitaj još  Ceca napravila spektakl u Šapcu!

Anastasija sa drugaricama

izvor: Alo

Leave a Reply