Ceca i Aca otkrili deo nove pesme!

Nakon 14 godina i obrade pesme „Crni sneg“, muzičke zvezde Ceca Ražnatović i Aca Lukas odlučile su da ponovo ukrste glasove, pa su uradile duet „Ne zanosim se ja“.

Ceca i Aca u studiju

Oni su u utorak uveče u studiju Aleksandra Milića Milija snimili zajedničke deonice, a dnevni list je imao priliku i da prvi čuje pesmu za koju i Lukas i Ceca veruju da će biti veliki hit.

– Siguran sam da će pesma „Ne zanosim se ja“ biti veliki hit, reči su fenomenalne, a Cecin i moj glas se savršeno slažu. Pored dueta sa Ivanom Selakov, koji je odlično prošao, verujem da će se i ovaj publici veoma dopasti. Ono zbog čega smo se sada našli ovde jeste da snimio zajednički deo pesme, ali i da Ceca otpeva svoj deo. Šta da vam kažem, dovoljno je da ljudi čuju „Ceca i Aca“ i jasno je da taj projekat obećava – izjavio je Lukas.

Ceca u studiju

Kako je u poslednje vreme imala mnogo obaveza, Ceca nije stigla da nauči tekst na vreme, te je morala da drži papir i čita reči. Međutim, kako je prosefionalac u svom poslu, uspela je da za kratko vreme otpeva svoje delove numere.

– Čim mi je Aca predložio da snimimo duet i pustio da ga čujem, bila sam oduševljena. Pesma ima jaku emociju i jedva čekam da je publika čuje. Reči su mnogo lepe, a kako se Lukas i ja poznajemo dosta godina, red je bio da ponovo ukrstimo glasove. I ja jedva čekam promociju pesme – kaže Ceca.

Čitaj još  Premijera spota: MCN feat. Sara Jo - "Ti i ja" (OFFICIAL VIDEO 2013)

Aca u studiju

U prijatnoj atmosferi u studiju na Dedinju, Ceca, Lukas i Mili su uživali radeći na pesmi, a nakon završetka su nazdravili uspešnoj saradnji.

izvor: Alo

Tekst pesme možete promaći OVDE

Leave a Reply