Ceca i Aca Lukas posle petnaest godina snimaju duet!

Ražnatovićeva i Vuksanović posle 15 godina, koliko je prošlo od „Crnog snega“, snimili duet, za koji je tekst napisala Marina Tucaković.

Ceca i Aca Lukas

Svetlana Ražnatović ponovo je, posle 15 godina, ukrstila glas sa svojim dugogodišnjim prijateljem i kolegom Aleksandrom Vuksanovićem, poznatijim kao Aca Lukas, i snimila duetsku numeru čiji je radni naziv „Pozovi me kad ostaneš sam“.

– Već se odavno priča o tome da će Ceca snimiti pesmu s Lukasom, ali zbog nedostatka vremena nisu ranije stigli da se tome posvete. Ražnatovićeva je prošle godine imala koncert na Ušću za koji se mesecima pripremala, a nakon njega nastavila je veoma uspešnu turneju. Zbog poslovnih obaveza imala je malo vremena za ponovni ulazak u studio. Sada je Marina Tucaković napisala tekst kojim su oboje oduševljeni, konačno su rešili da urade duet i to su sproveli u delo – kaže izvor blizak pevačima i dodaje:

– Oni još ne žele da otkrivaju detalje, jer planiraju da iznenade publiku. Veruju da će pesma biti istinski hit. Inače, Ceca i Lukas će 10. maja nastupiti zajedno u klubu „Piramida“ u Beču, gde je Ražnatovićeva i ranije pevala i nije isključeno da će do tada publika već imati prilike da čuje njihovu pesmu.

Čitaj još  Sneki prekinula intervju zbog pitanja o bivšem mužu! (VIDEO)

A i logično je da nastupaju zajedno kako bi promovisali duet. Ni jedno od njih dvoje odavno nisu ukrstili glasove ni sa kim, pa će ovo biti pravi ugođaj za publiku. Pozvali smo Cecu i Marinu Tucaković, ali ni jedna ni druga se nisu javljale na telefon.

izvor: Alo

Leave a Reply