Ceca gošća u vili engleske kraljice!

Folk divi organizatori koncerta u Luganu obezbedili smeštaj u objektu koji posećuje britanska kraljevska porodica.

Ceca u Luganu

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović večeras će prvi put u karijeri održati koncert u švajcarskom gradu Luganu. Ona će se s publikom družiti u hali Espocentro.

Za ovaj dugo čekani nastup se, kao i obično kad su njeni koncerti u pitanju, traži karta više, a na nastup dolaze Cecini fanovi kako iz Švajcarske, tako i iz okolnih zemalja.

– Organizatori koncerta su se potrudili da folk diva ima tretman kakav dolikuje kraljici, pa će pored hotela, u neposrednoj blizini hale, Ceci na raspolaganju biti i čuvena Vila Leopoldo, u kojoj su prethodnih godina odsedali mnogi svetski monarsi, između ostalog i članovi britanske kraljevske porodice. Ova vila omiljena je kraljici Elizabeti, koja je njen čest gost. Izuzetno raskošno imanje s vlastitom botaničkom baštom ima nekoliko kraljevskih apartmana, od kojih samo za jedan treba izdvojiti 2.200 evra za noć – navodi izvor iz organizacije koncerta.

Pevačici i njenim saradnicima na raspolaganju će biti sve blagodeti koje ova luksuzna vila pruža. Ona se nalazi na najlepšem delu jezera, a u sklopu nje nalazi se i luksuzni spa-centar, pa će Ceca nesumnjivo uživati tokom boravka u Švajcarskoj.

Čarobno veče

Inače, za Cecin nastup vlada ogromno interesovanje, pa se shodno tome i kapaciteti proširuju. Ovo će biti jedan od najposećenijih koncerata naših pevača u dijaspori.

Čitaj još  Milicu Todorović napale devojke ispred splava!

Pozvali smo folk zvezdu, koja je rekla da s nestrpljenjem čeka koncert i najavljuje noć za pamćenje.

– Čula sam da za koncert vlada ogromno interesovanje i naravno da me raduju takve informacije, a što se nastupa tiče, moja publika zna šta može da očekuje od mene i sigurna sam da će ovo biti jedno čarobno veče – rekla je Ceca i dodala:

– Nikada mi nije bilo bitno koliko je on luksuzan. Što se kraljice Elizabete tiče, ona je baš simpatična bakica – kaže uz osmeh folk diva.

izvor: Kurir

Leave a Reply