Ceca dobila posebne haljine iz Amerike! (FOTO)

Svetlana Ražnatović presvlačila se četiri puta, pa je tako za svaku numeru imala i novu odevnu kombinaciju na fascinantnoj bini.

Ceca Bravo show

Snimanje prve emisije „Bravo šoua“, koji će uskoro početi da se emituje na Pinku, traje već nekoliko dana. Svetlana Ražnatović se čak četiri puta presvlačila, pa je tako za svaku numeru imala novu haljinu. Jedna – „šeril hil“ – kupljena je u Beogradu, a ostale su „eugene“ i specijalno su za folk zvezdu šivene u Americi. Cecu su na sceni pored velikog orkestra pratila 52 igrača.

Ceca Bravo sou

– Oduševljena sam ovim studijom i generalno pristupom šou-programu. Zaista, do sada neviđen kvalitet scenografije i treba čestitati Željku na ovolikom trudu. Scena je impozantna i jedva čekam da vidim kako će sve to izgledati na TV ekranu. Meni je bilo super dok sam snimala svoje pesme i super sam se provela u društvu ogromne ekipe ljudi koja radi za Pink jer je energija prštala na sve strane – izjavila je Ceca, koja se nakon obavljenog posla pozdravila sa Željko Mitrovićem.

Ceca Bravo sou

I za zvezde „Granda“ biće mesta u novoj emisiji „ružičaste televizije“, a Milica Pavlović i Katarina Grujić jedine su predstavnice „Grand produkcije“ koje su do sada snimale svoje numere.

Čitaj još  Ceca peva u Baru 12. juna

– Na ovoj sceni ima mesta za sve one koji vredno rade na svojim karijerama i koji imaju hitove. Milica Pavlović je zaista zaslužila da se pojavi u emisiji „Bravo šou“ jer uvek spremi sjajan nastup. Nikada nećemo meriti po tome ko je u kojoj produkciji, već koliki hit ima i da li je spreman da napravi dobar nastup na ovoj spektakularnoj sceni koja daje velike mogućnosti – izjavio je Darko Popović, Mitrovićev savetnik za program.

Ceca Bravo sou

izvor: Kurir

Leave a Reply