dragica radosavljevic cakana

Cakana: Svašta sam radila dok nisam postala poznata!

Dok nije dostigla slavu koju danas ima, pevačici nije bilo lako da zaradi novac, ali kada je postala afirmisana pevačica prvi honorar je pametno iskoristila.

Dragica Radosavljević Cakana, gledaocima Grand narodne televizije je između ostalog otkrila kojim poslovima se bavila dok je studirala u Beogradu.

– Preko Omladinske zadruge, s drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile – izjavila je pevačica koja je pored čišćenja radila još mnogo različitih poslova sve dok nije postala afirmisana pevačica , tada je krenula i ozbiljnija zarada.

dragica radosavljevic cakana

Svoj prvi honorar uložila je u svoju porodičnu kuću na Kosovu.

– Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena – bila je iskrena plavokosa pevačica koja je u emisiji “Iz profila” otkrila i da su je “Sedmorica mladih” na kastingu izabrali za njihovu pevačicu, ali nažalost do te saradnje nikada nije došlo.

Čitaj još  Selma Bajrami uspela da dovede sina u Bosnu!

izvor: Hello

Leave a Reply