cakana story zurka

Cakana se onesvestila na žurci!

“Zahvaljujući kolegama i mom suprugu koji su brzo reagovali, izneli me napolje i pozvali Hitnu pomoć, sve se dobro završilo. Primila sam infuziju, i već posle dva sata sam bila kod kuće. Sada se odlično osećam”, priča pevačica Dragica Radosavljević.

Na sinoćnoj žurci magazina “Story” iznenada je pozlilo pevačici Dragici Radosavljević Cakani, koja je rekla da je izgubila svest nakon što joj je pao pritisak, ali da se sada oseća odlično, i da je zahvalna kolegama koje su joj priskočile u pomoć i iznele je napolje!

– Na žurku sam otišla odlično raspoložena, u top formi, ali mi je u jednom trenutku pao pritisak, na šta je možda uticalo i što je bila velika gužva i veoma zagušljivo, i ja sam se onesvestila! Međutim, zahvaljujući kolegama i mom suprugu koji su brzo reagovali, izneli me napolje i pozvali Hitnu pomoć, sve se dobro završilo. Primila sam infuziju, i već posle dva sata sam bila kod kuće. Sada se odlično osećam, i žao mi je što sam propustila dobru zabavu, ali ovakve stvari se dešavaju. Ja i inače imam problema sa niskim pritiskom pa znam kako treba da reagujem u ovakvim situacijama – kaže Cakana i objašnjava ko joj je prvi priskočio u pomoć.

– Kada mi je pozlilo, suprug i ja smo krenuli napolje, i negde na pola puta sam se pozdravila sa Acom Pejovićem, Ogijem Radivojevićem i njihovim suprugama, i to je poslednje čega se sećam. Nakon što sam otvorila oči, osim Ace, Ogija, mog supruga, tu su bili i moj dragi kolega Munja, glumac Dejan Lutkić, urednik “Storija”… Krivo mi je što sam ih preplašila, ali mi je i drago što je mnogo zgodnih muškaraca bilo oko mene – kroz smeh završava svoju priču Radosavljevićeva.

Čitaj još  Jami zadala domaći zadatak koleginicama!

izvor: Telegraf
foto: Story

Leave a Reply