Cakana ljubomorna na Seku Aleksić?!

“Šta imam da vam kažem kada je vama zanimljivo samo da li se Seka ošišala, da li se Seka ofarbala, da li je Seka ovo ili ono”, rekla je pevačica novinarima.

Cakana

Pevačici Dragici Radosavljević Cakani smeta medijska pažnja koju ima Seka Aleksić, pa se na snimanju „Grand šoua“ požalila da nikome nije zanimljivo to što ona ima novu frizuru, dok je njena koleginica u žiži javnosti zbog svake sitnice – kad se ošiša na kratko, kad se ofarba, kada ima novog ljubimca, kad ide u teretanu.

Naime, dok je Cakana čekala svoj red za nastup na sceni “Granda”, prišao joj je jedan novinar i zatražio intervju, a ona mu je uz osmeh rekla.

– Šta ja imam da vam kažem kada je vama zanimljivo samo da li se Seka ošišala, da li se Seka ofarbala, da li je Seka ovo ili ono – rekla je pevačica, ne obraćajući pažnju na mnogobrojne novinare koji su u tom momentu stajali pored nje, a zatim se popela na binu.

Kada smo pozvali Cakanu da nam objasni zašto joj smeta to što Seka ima veću medijsku pažnju od nje, ona tvrdi da se samo šalila na račun svoje frizure jer sada i ona i Aleksićeva imaju istu dužinu kose, iako se Radosavljevićeva prva ošišala na kratko.

Čitaj još  Donna Ares po treći put dobila rak!

– Seka je super, nemam nikakav problem s njom, u stvari, ja ni sa kim nemam problem. To je bila šala na konto moje frizure, moje kratke kose. Nemojte praviti problem tamo gde ga nema – bila je kratka pevačica.

izvor: Alo

Leave a Reply