ljuba pantovic spremna za rijaliti

Čabarkapino pismo izazvalo haos u kući

Pismo koje je Aleksandar Čabarkapa poslao produkciji popularnog rijalitija izazvalo je haos u vili.

Mada je u početku tvrdio da ništa nije imao sa Ljubom Pantović, Aleksandar Čabarkapa je poslao pismo produkciji “Happy” televizije u kojem priznaje da je istovremeno bio sa majkom i ćerkom.

Aleksandar je u pismu upozorio kikbokserku da prestane da govori neistine, jer će javnosti dostaviti slike i snimke, kojih ima mnogo, a koji će potrvditi ono što on piše i govori – da je vezan sa Ljubom bila strasna, ali da je ona počela da ga opseda, zbog čega mu je draže bilo da bude sa Aleksandrom, koja mu je rodila dete.

– Ljubo, ostavljena si kao trinaesto prase. Jedini način da se rešim tebe bio je da odeš u rijaliti – piše između ostalog u pismu, koje je produkciji poslao Čabarkapa.

Čabarkapino pismo vam prenosimo u celosti:

– Prvo bih zamolio Aleksandru Subotić da se posle ovog pisma ne razgoropadi, jer svi znamo da je došlo vreme da istina izađe na videlo. Aleksandra ti poseduješ velike glasovne mogućnosti i zato budi mirna koliko si lepa, jer moje prošlo pismo je bilo upozorenje Ljubi da ne laže, ali je ona nastavila. Moji dokazi i argumenti su jači od svih Ljubinih laži, jer je sujeta te domino dame i te kako povređena. Pošto je od strane mene bila odbačena i ostavljena kao 13. prase. Ljuba laže milionski auditorijum bez stida, iako postoje dokazi. Njene priče su prazne, neutemeljene i narodu prodaje maglu, a za novac je spremna da uradi sve i to je evidentno. Auto koji pominje jeste oštetio moj drug, ali je istog ucenjivala da auto trostruko plati. Dobro zna kako je taj auto dobila, kako je izvršila prevaru za njega. Bolje joj je da ćuti. O njenom životu i prevarama mogao bih pričati danima, nego da se vratim na njen i moj odnos. Ne predstavljam sebe kao Don Žuana, ali posedujem prirodnu hemiju, na koju je i Ljuba pala, koje sam se posle jedva otarasio, a zbog koje sam malo vremena posvećivao Aleksandri, koja je već bila u blagoslovenom stanju. Ljubin ulazak u rijaliti “Farma” bio je jedini način da nastavim vezu sa Aleksandrom. Ljubo, nemoj da ja šaljem ljude da dolaze po emisijama i pričaju. Ti reče da imamo samo jednu zajedničku fotografiju. A ti možda i ne pretpostavljaš šta imam o tebi i meni, a ti sama znaš gde smo sve bili. Pošto čačkaš lava dok spava, produkciji će biti dostavljeni dokazi. Svima ćeš pasti u očima. Jer pre ili kasnije svemu dođe kraj. Sa tobom sam bio iz strasti i zadovoljstva, a ne kao što neki pričaju iz osvete. Taj period je bio pun strasti, i bilo je lepo i tebi i meni. Ali ja sam kao arheolog tražio bolje, a to je Aleksandra. Ljubo, očigledno nisi zaboravila sve naše vragolanije, pa se zato lediš na pomen mog imena. Znam da i dalje gajiš emocije prema meni, ali nemaš baš nikakve šanse – piše u pismu.

Čitaj još  Parovi: Gastozu izrečena najstrožija kazna?!

Pismo koje je Aleksandar Čabarkapa poslao produkciji popularnog rijalitija izazvalo je haos u vili.




Posebno emotivno je reagovala Aleksandra, koju je Dalila Mujić tešila u dvorištu.

– Rekao ti je da imaš pamet koliko si lepa. Tebi ništa ružno nije rekao… Ti nisi slušala pismo – rekla je Dalila Aleksandri.

U razgovor se uključila i Ljuba, a Aleksandra je vrlo brzo izgubila živce.

– Ispada da sam ja ušla s njim u vezu posle tebe. Ja sam znala da ste vi u vezi. Više mi je muka od ovog rijalitija – urlala je Aleksandra i počela mikrofonom da udara od staklo.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Leave a Reply