maca poljubila bubnjara

Bubnjar iz Parova: Maca nije laka, samo zna šta hoće! (VIDEO)

“Maca je zgodna, lepa i fina devojka. Baš mi se dopala, a ako bude prilike, voleo bih i da je moji roditelji upoznaju”, rekao je Svetilsav Živojinović.

Svetislav Živojinović, bubnjar kojeg je Maca Diskrecija poljubila na zabavi u vili „Parova“, oduševljen je bosanskom starletom. On ima samo reči hvale za Macu, a o tome koliko mu se starleta dopala, govori i to što želi da je upozna sa svojim roditeljima.

– Maca je zgodna, lepa i fina devojka. Baš mi se dopala, a ako bude prilike, voleo bih i da je moji roditelji upoznaju. Rijaliti će se kad-tad završiti, a ako ne uđem opet kao bubnjar u vilu, onda ćemo se valjda videti kad izađe – rekao je bubnjar.

Pošto ga je Maca iznenada poljubila, Svetislav kaže da ga je taj gest oduševio.

– Pre svega, meni se sviđaju devojke koje muškarca ocene na prvi pogled i napadnu ako im se svidi. Nije ona laka devojka, već kao što i sama kaže, kad joj se svidi mačor, ona odmah zaskače – rekao je Svetislav, a potom je prokomentarisao poljubac.

Čitaj još  Farma: Nećete verovati od čega boluje jedna od farmerki!

– Maca se baš lepo ljubi. Kratko je trajalo, ali je bilo slatko. Voleo bih da je ponovo vidim i rado bih je poljubio kad bi mi se ukazala prilika – priznao je bubnjar.

Pogledajte snimak poljupca:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo

3 comments

Leave a Reply