miroljub brzakovic brzi

Brzi: Sejo Kalač mi duguje pare za pesmu (VIDEO)

“Nekoliko puta smo se čuli, prijateljski sam ga podsećao da nije ispunio dato obećanje i da duguje pare, na šta je on svaki put govorio da se još malo strpimo”, kaže razočarano Brzi.

Miroljub Brzaković Brzi kivan je na svog kolegu Seja Kalača, koji nikako da mu isplati novac za pesmu.

– Mesecima me Kalač izbegava, jer mi duguje novac. Pesmu koju je od mene uzeo, snimio je i sa njom zarađuje pare – priča Brzi pa objašnjava kako je došlo do saradnje:

Sejo kalac 2014

– Proletos se Seju dopala numera “Od kasina do kasina“, za koju sam napisao muziku na tekst Teše Mrkonjića. Oduševio se čim je čuo i odmah nam dao kaparu za nju – 200 evra. U tom trenutku kod sebe nije imao više para, a dogovor je bio da će nam narednih nedelja isplati ostatak i da slučajno kompoziciju ne damo nekom drugom. Prošlo je pet meseci, a mi od njega ne videsmo ni dinar, a kamoli neki evro. Sejo pesmu uveliko promoviše, najviše po bosanskim televizijama, ali i na gostovanjima u regionu i inostranstvu. Nekoliko puta smo se čuli, prijateljski sam ga podsećao da nije ispunio dato obećanje i da duguje pare, na šta je on svaki put govorio da se još malo strpimo. Znam čak da mu je jedna prijateljica iz Beča dala novac da nam isplati pesmu, pošto sa njom već niže uspehe. Ali, te pare do Teše i mene nisu stigle. U poslednje vreme Seju ne mogu ni da čujem, jer stalno menja brojeve telefona. Neću propasti ako ostanem bez dogovorene love, ali nije fer. Zato ću ovu pesmu ponuditi i drugim pevačima, pošto ima mnogo zainteresovanih da je snime – kaže Brzi.

Čitaj još  Premijera spota: Marija Šerifović - "Ja volim svoj greh" (OFFICIAL VIDEO 2014)

Poslušajte Kalačovu pesmu o kojoj Brzi priča:

izvor: Vesti

Leave a Reply