lepa brena sa vesnom i gocom

Brena zajahala koleginice, Vesna nazvala Banjca majmunom!

Vlasnica „Grand produkcije“ iznenada skočila u krilo Božinovskoj i Zmijančevoj i, iako je bila u kratkoj haljini od tila, digla noge uvis.

Lepa Brena zajahala je Gocu Božinovsku i Vesnu Zmijanac na snimanju novogodišnjeg programa za Grand narodnu televiziju.

Pevačice su pravile šale na svoj račun i ponašale se kao tinejdžerke. Dok je Brena davala intervjue, Vesna je sedela i odmarala se jer ju je nažuljala tesna obuća. Kada je Božinovska završila izvođenje pesme, došla je u bekstejdž i naskočila na Zmijančevu, pa je počela da je grli i ljubi. Brena je to spazila, pa se usred intervjua u kratkoj haljini bacila na njih dve i podigla noge uvis. Vesna je jedva izdržala toliku kilažu na sebi, ali od smeha nije mogla da im kaže da ustanu.

Zlata Petrović je sve to posmatrala sa strane i zapevala koleginicama „Duge noge za igranje, vitko telo za gledanje“. Pevačicama je dugo trebalo da prestanu da se kikoću, a njihovu igru prekinuli su Brenini fanovi.

era ojdanic i bora drljaca

Šatro svađa

Eri Ojdaniću nije bilo pravo što je njegov prijatelj Bora Drljača spopao njegovu 36 godina mlađu devojku Milenu. Kada se Drljača izljubio sa njom, Ojdanić mu je prišao i rekao da se udalji od nje. Naravno, sve je to bila šala, pa je čak i odglumio da kolegi udara šamar.

Kiks sa frizurom

Neda Ukraden slovi za pevačicu koja strogo vodi računa kako se pojavljuje u javnosti. Međutim, preksinoć je imala problema sa umetkom u kosi. Iako je bila tip-top skockana, iz glave joj je štrčala veštačka kosa, koju je stavila za ovu priliku. Prisutni su videli da joj iz temena viri umetak, ali niko joj nije rekao da to popravi.

Čitaj još  Nikolina Kovač napustila Grand, prelazi na Pink!

neda ukraden umetak

Ljuta zbog kašnjenja

Vesna Zmijanac naljutila se na Slavka Banjca jer je kasnio na snimanje. Pevačica je kolegu, s kojim je trebalo da otpeva duet „Ja imam nekog, a ti si sam“, čekala čak četiri sata i zbog toga je bila besna. Pozvala ga je i svašta mu rekla.

– Majmune jedan, da li si ti normalan?! Kada dolaziš na snimanje? Ne budeš li došao za 45 minuta kao što kažeš, ja odoh – rekla mu je pevačica.

Kada se Banjac pojavio, oni su se izgrlili i izljubili kao da se prethodno nisu raspravljali.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply