branka blek rouz o rijalitiju

Branka Blek Rouz otkrila prljave tajne rijalitija

U produkciji tvrde da je pravi razlog Brankinog izlaska infekcija, a ne svađa sa Saškom, a Branka ima potpuno drugačije objašnjenje.

Branka Blek Rouz je juče napustila “Zadugu”!

Dok u produkciji kažu da je Branka prekršila jedno od osnovnih pravila života u „Zadruzi”, zbog čega je Veliki šef doneo odluku da je diskvalifikuje, striptizeta tvrdi da je ona sama odlučila da napusti rijaliti.

Naime, nakon što se posvađala sa Saškom Karan, Branka je histerisala ispred „bele kuće“ i žalila se ostalim zadrugarima, a onda je odlučila da pobegne! Otrčala je do male farme, koja se nalazi unutar grada, i preskočila ogradu. Ubrzo je u „Zadrugu” stiglo pismo Velikog šefa, koje je pročitao gazda Marko Janjušević:

– Veliki šef želi da vas obavesti da je Branka diskvalifikovana – pročitao je Janjuz polako, a zatim su se zadrugari vratili redovnim aktivnostima, a niko se nije mnogo nasekirao što je Branka otišla.

U produkciji tvrde da je pravi razlog Brankinog izlaska infekcija, a ne svađa sa Saškom, a Branka ima potpuno drugačije objašnjenje.

Naime, Branka otkriva da je doživela veliku neprijatnost po napuštanju ,,Zadruge”, kao i da je pravi razlog njenog insistiranja da napusti rijaliti svađa sa Saškom Karan i loši higijenski uslovi.

– Moja najveća greška u životu je što sam bila deo ovog rijalitija. Kada sam ušla u ,,Zadrugu” bila sam u ciklusu, niko mi nije doneo tampon da promenim, iako sam tražila. Nismo imali ni toalet-papir. Jednostavno, nismo imali osnovna sredstva za higijenu. Čak ni sapun nismo imali, posle smo dobili nešto, ali verujte, pod nije obrisan nijednom – ispričala je Branka iz bolnice, u koju se zaputila da bi prikupila medicinsku dokumentaciju za prijavu policije, jer je, kako tvrdi, napalo obezbeđenje kada je preskočila ogradu „Zadruge”.
– Kada sam došla do kućice u kojoj se nalazi portir i obezbeđenje, oni su me odmah oborili na pod. Zatim je došao neko iz produkcije i tu su mi dali da potpišem neki papir na kojem je pisalo da moram da platim kaznu od 50.000 evra ako želim da napustim rijaliti. To je iznuda. Ja sam to odbila i rekla da ništa neću potpisati dok ne dođu moj advokat i porodica – otkrila je Branka.

Čitaj još  Farma: Iako nije na imanju, Kristijan dobio čestitku za rodjendan! (VIDEO)

Striptizeta je ispričala i da joj produkcija nije vratila lične stvari, kao i da nije dobila medicinsku pomoć kada ju je majmun ugrizao.

– Samo su mi dali ličnu kartu, a kreditne kartice su zadržali. Nisam dobila ni medicinsku pomoć kada me je ugrizao majmun dok sam mu davala vodu, to im ne mogu oprostiti – zaključila je Branka, koja namerava da tuži „Pink“ i koja je juče popodne otišla u policijsku stanicu u Pećincima sa advokatom kako bi podnela prijavu.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply