Braja: Nataša je najgora jer je birala pogrešne muškarce!

Iako se spekulisalo da Nata i Braja godinama nisu pričali, nakon što je se razvela od Ikodinovića, poznati tekstopisac kaže da su sve vreme bili u kontaktu i da veruje da je Bekvalčeva nakon braka birala pogrešne muškarce, zbog kojih je osećala da je najgora.

Natasa i Braja

Hitmejker Dragan Brajović Braja, kum Nataše Bekvalac, koji je bio glavni svedok na njenom venčanju sa Danilom Ikodinovićem, otkriva da je inspiraciju za njenu novu pesmu „Najgora“ našao u turbulentnom ljubavnom životu ove pop zvezde.

Iako se spekulisalo da Nata i Braja godinama nisu pričali, nakon što je se razvela od Ikodinovića, poznati tekstopisac kaže da su sve vreme bili u kontaktu i da veruje da je Bekvalčeva nakon ovog braka birala pogrešne muškarce, zbog kojih je osećala da je najgora, kako glasi i naziv njene nove pesme.

– Nataši sam napisao ovu pesmu jer se tako ponekad oseća, kao najgora! U odnosu na ostale saradnike, odlično je poznajem i znam kako se u kom trenutku oseća. Bez obzira na to šta ona kaže, odlično čitam između redova. Pročitao sam je da se trenutno oseća kao najgora. Morate čuti pesmu da biste je u potpunosti shvatili, ima malo i ironije. Taj neko je nju u pesmi napravio najgorom. Možda ona bira muškarce koji od nje naprave da bude najgora. Njeni najgori izbori su je doveli da bude takva – izjavio je Braja i dodao da nikada nije bio u lošim odnosima sa Natašom.

– Mi smo kumovi i nikada nismo bili u lošim odnosima. Jedno vreme nisam joj radio pesme, ali reč je o nekoliko njenih singlova. Gde piše da ja Nataši moram svaku pesmu da uradim?! Nisam obavešten da smo prekidali poslovnu saradnju. Možda ovaj stil, koji je ona probala, meni nije odgovarao. Ali, problema nije bilo između nas, ni poslovno, ni privatno – kaže Brajović.

Čitaj još  Aco Pejović otkrio deo nove pesme (VIDEO)

Podsetimo, Nata je posle razvoda od Ikodinovića 2011. godine imala buran ljubavni život. Bila je u vezi sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, nakon toga mediji su je povezivali sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem i najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem, a spekulisalo se i da je obnovila vezu sa Miodragom Kostićem Koletom. Usledila je velika ljubav sa Vladom Vuksanovićem, s kojim je planirala i brak, a nakon definitivnog raskida veridbe sa ovim manekenom, navodno se vratila u zagrljaj Ljube Jovanovića.

izvor: Alo

Leave a Reply