boris stamenkovic i rada manojlovic

Boris Stamenković ne plače nikad za Kaćom, ali muva Radu?!

“Katarina i ja smo imali veoma lepu vezu od godinu i po dana. Međutim, oboje smo na početku karijere”, rekao je mladi maneken i budući stomatolog.

Boris Stamenković i pevačica Katarina Grujić raskinuli su posle godinu i po veze koju su započeli u rijaliti programu ‘Farma’. Stamenković je otkrio da su se njih dvoje sporazumno rastali bez burnih reakcija.

– Katarina i ja smo imali veoma lepu vezu od godinu i po dana. Međutim, oboje smo na početku karijere. Katarina je mlada pevačica, a ja spremam diplomski na stomatologiji i mislim da se bavim stomatologijom – rekao je Stamenković u emisiji kod Lee Kiš, dodajući da veoma poštuje svoju bivšu devojku.

boris i rada u emisiji

– Žao mi je što se veza završila jer je Katarina fina i dobra devojka – dodao je budući stomatolog, a onda priznao da ponekad kada je sam misli na Katarinu.
– Ponekad pustim pesmu, ali suzu nikad – rekao je Boris.

Rada i Boris se muvali u emisiji?!

Boris Stamenković, maneken koji je tek raskinuo s pevačicom Katarinom Grujić, muvao je zvezdu ‘Granda’ Radu Manojlović.
Naime, usred emisije njih dvoje su se sve vreme šaputali da su svi gosti Lee Kiš primetili da se nešto dešava.

rada i boris

Boris je prvo obrazložio koji su pravi razlozi raskida njegove veze sa pevačicom, s kojom je bio u vezi godinu i po dana, a onda se primakao Radi s kojom je sve vereme šaputao.

– Nadam se da se ovo neće gledati u Americi – našalila se Rada, čiji dečko Momir Gajić živi i radi.

Čitaj još  30.000 posetilaca dočekalo ponoć uz Čolu!

– Izgleda da neće pasti pomirenje između Kaće i Borisa. Vidiš da je morao i da skine sako koliko mu je vruće pored Rade – komentarisao je Peja.

boris i rada u emisiji

Boris je čak i izrazio želju da mu Rada otpeva pesmu “Božuri”, a ona mu je na uvce otpevala. Posle su i otplesali jedan ples, a maneken i budući stomatolog je kleknuo ispred nje.

– Ovo je samo poslovna saradnja. Ja sam dobra sa Katarinom i puno je pozdravljam, pa Kaća sve je ovo šou biznis. Tu gde sednem, ja se malo zapričam. Sve je ovo šala, ali mi uvek presedne – na kraju je rekla Rada.

izvor: Kurir

3 comments

Leave a Reply