Bora Đorđević: Razveo sam se, imam novu devojku!

Frontmen Riblje čorbe okončao četvorogodišnji brak, ali zbog toga ne pati, bivšoj supruzi brzo je našao zamenu.

Bora i Aleksandra

Bora Đorđević razveo se od 28 godina mlađe supruge Aleksandre. Njihov brak, dug četiri i po godine, zvanično je okončan u utorak. Bora i Aleksandra rastali su se pre nekoliko meseci, ali je frontmen Riblje čorbe ćutao o tome. Želeo je da poštedi bivšu ženu povlačenja po novinama, ali sada, kada je sve gotovo, rešio je da progovori. Da više nije u braku otkrio je voditelju Stevici Nikoliću u emisiji „Maksimalno opušteno“ televizije DM sat, koja će biti emitovana večeras.

– Razveo sam se pre dva dana, sad to mogu i javno da kažem – rekao je Bora, ali onda i sve iznenadio priznanjem da ipak nije sam.

Poznati roker je otkrio da ima novu devojku, koja živi u Sloveniji.

– Zaista se nikad nisam bolje osećao, non-stop sam na relaciji Srbija – Slovenija, postoji žena u Sloveniji koja mi je ukrala srce! Kad nismo zajedno, ne silazim s telefona. Zaljubljen sam, nemam šta da krijem, neka zna ceo svet! – iskren je Bora, koji je premijerno izrecitovao i četiri pesme koje će se naći na novom albumu.

Čitaj još  Posle Milice i Edite, i Tanja i Rada se zagrlile!

Bora i Aleksandra upoznali su se 2007. godine u Americi, gde je ona živela, a on bio na turneji. Odmah mu je osvojila srce, ali je njihova ljubav bila turbulentna. Nekoliko puta su raskidali. Tokom jednog prekida on je započeo vezu sa izvesnom Kaćom, s kojom je bio dva meseca, ali kad je Aleksandra došla u Srbiju, on ju je ostavio i vratio se ženi s kojom se venčao 2009. godine.

Pre nje Đorđević je 30 godina bio u braku s Draganom, koja je umrla u martu 2007. godine, samo nekoliko meseci pošto su se razveli. Pored nje su nađeni antidepresivi koje je pila, kako su izjavili njeni prijatelji, pošto nije mogla da podnese činjenicu da je ostala bez Bore. S njom ima sina Borisa, a njenu ćerku Tamaru iz prvog braka prihvatio je kao svoju i dao joj prezime. Sa Aleksandrom nema potomke.

Kriza dugo trajala

Bora Đorđević i Aleksandra imali su bračnu krizu pre dve godine. Njih dvoje su se tada rastali i svi mediji su objavili da se razvode. Roker je to demantovao i pomirio se sa ženom. Ipak, njihov zajednički život nije mogao da opstane i sada je njihovom braku definitivno došao kraj.

izvor: Kurir

Leave a Reply