riblja corba koncert

Bora Čorba u kritičnom zdravstvenom stanju!

Da Đorđević zaista ima problem s nogom, uverili smo se na njegovom nastupu u sredu uveče. Bio je odlično raspoložen, ali je jedva hodao.

Frontmen Riblje čorbe sve se teže kreće i jedva stoji na levoj nozi, u šta se ekipa dnevnog lista uverila na njegovom nastupu u sredu uveče.

Roker Bora Đorđević (64) jedva hoda i ne može da se osloni na levu nogu. Zbog bolova koje trpi, pevač pije jake lekove i svega se odrekao da bi spasao zdravlje.

– Bora gubi osećaj u levoj nozi i na nju se retko oslanja. Teško mu je da stoji, a kad se kreće, bolovi su sve intenzivniji. Lekari su mu pojačali fizikalnu terapiju, kao i lekove koje pije. To je sve zbog problema koji već godinama ima s kičmom – rekao je dobro obavešten izvor.

Da Đorđević zaista ima problem s nogom, uverili smo se na njegovom nastupu u sredu uveče. Bora je na tezgu došao oko pola jedan posle ponoći. Bio je odlično raspoložen, ali je jedva hodao. Bilo mu je teško da stoji, pa je samo kratko porazgovarao sa novinarima. Upitali smo ga da li mu se zdravstveno stanje pogoršalo.
– Ma, sve je u najboljem redu. Ja samo elegantno starim, ali nisam još za invalidska kolica. Ne treba baksuzirati, već uživati u životu i muzici – rekao je Bora.

Čitaj još  Žera i Narcis snimili jos jedan singl (VIDEO)

S njim je bio menadžer Saša Matejić, koji kaže da se mnogi brinu za Đorđevićevo zdravlje.

– Niste jedini koji me to pitaju. I ja sam ga isto pitao, on kaže da je sve u redu. Bora tako hoda poslednjih godinu dana. Ali, birine o sebi. Batalio je cigarete i alkohol, pije samo kiselu vodu – rekao nam je Matejić.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply