bora corba prozvao bregu

Bora Čorba prozvao Bregovića zbog Severinine pesme (VIDEO)

“Ovo štikla, ikla, mikla, mislim da to nikako nije pevačka pesma”, obrazložio je Haris Džinović.

Pesma Severine Vučković koja nosi naziv “Štikla” veliku pažnju javnosti izazvala je i kada se pojavila, međutim, žiri u “Pinkovim zvezdama” se u poslednjoj emisiji detaljnije bavio ovom numerom.

Tom prilikom, Bora Čorba je isprozivao autora Gorana Bregovića, rekavši da je Severini dao svoje nesrećno delo, dok su se ostali članovi složili da ta pesma ne može da iskaže vokalne sposobnosti.

– Brega je Severini dao svoje nesrećno delo, a znam da ih ima mnogo – izjavio je Bora, a na njegovu izjavu se nadovezala i Ceca Ražnatović.

– Ova pesma je nabrajalica. Ne želim da uvredim ni autora ni izvođača, ali pesma ne može da iskaže vokalne sposobnosti – pokušala je pevačica da objasni takmičarki da se opredelila za pogrešnu numeru.

ceca o severininoj pesmi

– Ovo štikla, ikla, mikla, mislim da to nikako nije pevačka pesma – obrazložio je Haris Džinović, dok se sa njim složila i Marina Tucaković.

– Slažem se, ne može ovde da se čuje glas – rekla je Marina.

Čitaj još  Sandra Afrika objavila kompilaciju najizazovnijih izdanja! (VIDEO)

Inače, ova Severinina pesma je bila veoma slušana u vreme kada se pojavila, iako su mnogi tada negativno komentarisali njen i Bregovićev rad. Ovom prilikom nisu se oglasili ni Seve ni Brega, tako da možemo da očekujemo njihove odgovore upućene članovima žirija ovog takmičenja.

Podsetite se pomenute pesme:

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply