Bojan Tomović snima spotove u Izraelu i Jordanu

Pored spotova za nove numere, Bojan će snimiti i četiri za stare. Od toga su tri spota za stare pesme „Nisam te zaboravio“, „Nemoj da me ostaviš“ i „Boga molim da te sanjam“ već snimljene.

Bojan Tomovic

Popularni pevač Bojan Tomović planira da krajem novembra otputuje na drugi kontinent – u Aziju, kako bi u Izraelu i Jordanu snimio kadrove za spotove, a ujedno na miru pripremio numere za novi album, koji planira da u što kraćem vremenskom roku izda. Na njemu će se naći devet novih pesama, a Bojan ima želju da ih sve ekranizuje.

– Pored spotova za nove numere, snimam i četiri za stare. Od toga su tri spota za stare pesme „Nisam te zaboravio“, „Nemoj da me ostaviš“ i „Boga molim da te sanjam“ već snimljene – kaže Tomović i dodaje:

– Planiram da u Izraelu i Jordanu ostanem skoro mesec dana kako bih se odmorio, ali i snimio dobre kadrove, jer sam pet godina pravio diskografsku pauzu i svojoj publici želim da pružim kvalitet u svakom smislu.

Čitaj još  Lepoj Breni umrla majka na dan slave!

Inače, video-ostvarenja za stare numere Bojan je radio na Dunavu, Fruškoj gori, u Crnoj Gori, kao i na nekim vojvođanskim salašima i u pozorištu Palas.

izvor: Kurir

Leave a Reply