Bojan Bjelić odbio duet sa Seksi Sandrom!

Atraktivna pevačica predložila je duet pevaču koji godinama bezuspešno pokušava da se vrati na estradnu scenu, ali je on odbio saradnju.

Bojan Bjelic

Seksi Sandra dugo je razmišljala ko bi to sa estrade bio dobar za duetsku pesmu. Ona nikada nije snimala duete, a sada joj je na pamet pala ta ideja. Sasvim slučajno se setila Bojana Bjelića, koji je poznat po duetima, koji su mu inače jedini hitovi koje ima u karijeri. Podsećanja radi, ”Ekspresno” sa Indi i ”Pogledom me skidaš” sa Darom Bubamarom.

– Iako ima dosta ponuda od mnogo popularnijih i jačih pevača, njoj je je Bojan oduvek bio simpatičan, i videla ga je pored sebe. Preko zajedničkih prijatelja mu je ponudila saradnju, ali je on to kategorički odbio, rekavši da ne želi saradnju sa njom – priča izvor blizak pevačici.

Sandra mu se na to samo zahvalila.

– Ništa strašno. Bojan je mogao da zabeleži još jedan hit duet u svojoj karijeri. Idemo dalje. Uskoro mnogo iznenađenja – rekla je Sandra.

Čitaj još  Snajke: Učesnica otkrila aferu sa poznatim pevačem (VIDEO)

Kako saznajemo, ona u planu ima duet sa jednom atraktivnom koleginicom, velikom zvezdom koja neguje seksepilan imidž baš kao i ona.

izvor: Poznati

Leave a Reply