Bojan Bjelić napljuvao Seksi Sandru, ona mu uzvratila!

Nakon teksta da je Bojan Bjelić odbio duet sa Seksi Sandrom, i pevač se oglasio na svojoj fejsbuk stranici.

Bojan Bjelic

Bojan je zajedno sa svojim fejsbuk pratiocima uputio žestoke prozivke na Sandrin račun. Prvo je napisao status koji prenosimo u celosti:

– Sve bi ovo možda i bilo ok da ja uopšte poznajem Sexy Sandru ili da smo se ikada upoznali, da me je Sandra ili bilo ko od njenih saradnika okrenuo i pitao da li želim da čujem pesmu ili da li želim duet. Očigledno je da je u pitanju samo Sandrin jeftin PR i marketing ili nešto potpuno drugo čega nisam svestan. Zahvalio bih se ovom prilikom na konstataciji da ja zapravo imam hitove iako je (a nije) sve ovo što pise tačno, ne vidim razlog za dramu njenu, ima toliko mojih kolega sa kojima može da snimi duet, siguran sam da će bar neko prihvatiti i neće odbiti hit. Nadam se da će biti bar upola uspešan kao njen hit singl “Siso lažljiva”. A sve ovo pisem i komentarišem jer me niko nije ni okrenuo za izjavu pa ukoliko je potrebna nekome može da je pročita ovde – napisao je Bojan na svojoj fejsbuk stranici.

Nakon nekoliko sekundi usledila je sprdnja i ismejavanje Seksi Sandre. Prvo su počeli da je prozivaju Bojanovi fanovi, a onda se i on priključio pljuvačini i sprdnji. Neki od komentara bili su:

Čitaj još  Pogledajte šta je Halid Muslimović otkrio o svojim kolegama!

Bojan Bjelic fesjbuk

Bojan Bjelic fejsbuk

Sve ovo došlo je do Sandre, kojoj su njihovi zajedniči fejsbuk prijatelji javili u kakvom se kontekstu spominje njeno ime. Ona nije želela da se upušta u pljuvačinu i prozivke, već je u svom statusu napisala sledeće:

– Hoće li me ljudi više ostaviti na miru? Kakve su ovo gluposti? Kakav Bojan Bjelić? Nemam ništa protiv dečka, ali ja njega i ne poznajem i ovim putem da me ne uzima u negativnom kontekstu. Sama gradim svoju karijeru i nikakvi skandali mi nisu potrebni. Ponosno mogu da kažem da sam sve postigla svojim radom i trudom – napisala je ona.

izvor: Poznati

Leave a Reply