boban rajovic sa poklonima

Boban Rajović za Božić doneo poklone deci bez roditelja!

“Drago mi je da sam danas tu sa ovom preslatkom deecom i što sam im bar malo ulepšao božićne praznike. Mislim da svi u ovo vreme kad se najviše troši na neke nebitne materijalne stvari, treba malo da se zaustavimo i pružimo koliko-toliko onima koji ne traže ništa specijalno već osnovno za život”, kaže pevač.

Pevač Boban Rajović odlučio je da na jedan dan bude Deda Mraz i ulepša božićne praznike najmlađima. Zajedno sa svojim timom, paketiće s igračkama, slatkišima i voćem odneo je u prihvatilište za decu bez roditelja u Beogradu.

boban rajovic u domu

– Drago mi je da sam danas tu sa ovom preslatkom deecom i što sam im bar malo ulepšao božićne praznike. Mislim da svi u ovo vreme kad se najviše troši na neke nebitne materijalne stvari, treba malo da se zaustavimo i pružimo koliko-toliko onima koji ne traže ništa specijalno već osnovno za život. Ovo je tek početak i obećao sam im da ću uskoro ponovo da dođem da se družimo malo duže – rekao je popularni pevač.

Čitaj još  Milanu Stankoviću ukrali pesmu pustili na internet! (VIDEO)

Dečica su Rajoviću uručila priznanje, zahvalu i čestitku kao znak pažnje, a iako s velikom tremom, na njegovu molbu, zapevali su hitove “Usne boje vina” i “Interventna”.

boban rajovic sa decom

Jedan od glavnih problema je i što se broj dece u prihvatilištu neprestano menja pa se nekada zna dogoditi da se u njemu nalazi više dece nego kreveta. Ono čega uvek nedostaje je upravo voće, obuća i odeća.

izvor: Telegraf

Leave a Reply