boban rajovic - prica o zatvoru

Boban Rajović: U zatvoru sam bio zbog utaje poreza i pokušaja ubistva! (VIDEO)

“I Nelson Mendela je bio u zatvoru pa je omiljen u svetu. Što se mene tiče, prvi put sam u zatvoru bio zbog utaje poreza a drugi put zbog pokušaja ubistva”, rekao je pevač i zasmejao sve prisutne.

Boban Rajović, gostujući u emisiji “AmiG show” otkrio je da je imao burne periode u svom životu i da je bio dva puta u zatvoru.

– Bilo je svega i svačega. I Nelson Mendela je bio u zatvoru pa je omiljen u svetu. Što se mene tiče, prvi put sam u zatvoru bio zbog utaje poreza a drugi put zbog pokušaja ubistva – rekao je Boban koji se našalio sa Ognjenom i gostima.

boban rajovic kod ognjena

– U zatvoru sam bio zbog saobraćajnih prekršaja. U jednoj sređenoj državi ideš u zatvor zbog nekoliko saobraćajnih prekršaja, prolaska kroz crveno svetlo i svađanja sa policajcem koji te je zaustavio. Iskren da budem, voleo bih da idem u taj zatvor, o kom vam pričam, bar jednom godišnje pošto je tamo kao da si na odmoru, to je otvoreni zatvor, možeš da izađeš kad god hoćeš – ispričao je pevač.

Čitaj još  Intervju Mia Borisavljević: Muž ništa neće moći da mi zabrani!

Pogledajte pomenuti deo emisije:

Ovom prilikom, Boban je premijerno izveo svoju novu pesmu “Pričaj mi o sebi” o kojoj smo pisali pre nekoliko dana. Poslušajte novi hit:

izvor: Svet, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply