boban rajovic sa glumcima

Boban Rajović: Presrećan sam zbog uloge u filmu “Mali Budo”!

Domaća komedija o mladom Crnogorcu Budi koji dolazi u Beograd kako bi pobegao od krvne osvete, uspela je da na jednom mestu okupi sve viđenije Crnogorce koji su s uživanjem pratili premijerno prikazivanje filma.

Odličnu glumačku ekipu predvode Petar Strugar i Sergej Trifunović, a u jednoj od scena sa Sergejem Trifunovićem kratko se pojavljuje i pevač Boban Rajović kojem je pripala uloga izbacivača u jednoj diskoteci.

Zanimljivo je i kako se u jednoj od scena u ovom video uratku može čuti Bobanov veliki hit “Provokacija” koju je za potrebe filma na drugačiji način aranžirao Marko Kon, a otpevala Sara Jovanović.

Boban Rajovic i Petar Strugar

Pored pesme “Provokacija” za potrebe filma iskorišćena su još tri Rajovićeva hita: “Pomozite mi drugovi”, “011” i “Usne boje vina”, a neke od njih ranije su upotrebljene i u popularnoj domaćoj seriji Sinđelići.

– Izlet u glumačke vode mi se veoma dopao i ne mogu da kažem da me ne bi oduševilo kada bi mi neko opet ponudio ulogu na filmu. Na premijeri sam uživao kao retko kad. Za mene je velika čast što se uopšte pojavljujem u filmu i što su upravo moje pesme korištene u ovoj izvanrednoj komediji. Film je zaista vrhunski, na jedan humorističan način govori o i te kako ozbiljnim temama i na specifičan način oslikava trenutno stanje u društvu. Odličan film, preporučujem svima da ga pogledaju – kaže Rajović.

Čitaj još  Đorđe Balašević napunio dvoranu 'Lisinski'!

izvor: Story

One comment

Leave a Reply