Boban Rajović poklanja ruže za 8. mart!

Boban Rajović obradovaće dame koje se nađu u publici na njegovom koncertu u Čikagu na Dan žena.

Boban Rajovic Amerika

Boban Rajović trenutno se nalazi na turneji u Americi, a pošto se bliži kraj njegovim nastupima odlučio je da svoja gostovanja završi u velikom stilu, sa hiljadu i jednom ružom za dame.

Naime, poslednji u nizu veoma uspešnih koncerata u Americi, Rajović će imati u Čikagu i to osmog marta, odnosno na Dan žena. S obzirom da su dosadašnji koncerti nadmašili sva očekivanja, pevač je odlučio da deo zarađenog novca potroši upravo na svoje verne fanove, tačnije na dame.

Tako će Boban Rajović osmog marta na nastupu u Čikagu kupiti čak 1001 ružu i pokloniti pripadnicama nežnijeg i lepšeg pola za njihov praznik, Dan žena.

Inače, ovo nije prvi put da Rajović na nastupu deli ruže. Podsećamo, prošle godine za Dan žena Boban je nastupao u Nemačkoj a tada se na bini pojavio sa nekoliko buketa crvenih ruža koje je delio damama u publici. Ovim gestom Rajović je još jednom pokazao da je drugačiji od ostalih ali i da je pravi džentlmen koji veoma ceni svoje fanove pa stoga ni ne čudi činjenica da se na svakom njegovom nastupu traži karta više. Zanimljivo je i to da su ga fanovi u Americi već ‘krunisali’ kraljem diskoteka, a neki ga čak poistovećuju i sa slavnim američkim reperom Bobi Rejem.

Čitaj još  Seka Aleksić uporno izbegava razgovor sa Poreskom?!

Da li zbog sličnosti u imenu, popularnosti ili nečeg trećeg to ne znamo ali verujemo da pevaču ovakva poređenja itekako prijaju.

izvor: Svetplus

Leave a Reply