boban rajovic promocija

Boban Rajović okupio pola estrade na promociji!

Popularni pevač je okupio pola estrade na prvom predavanju u okviru svog neobičnog projekta, koji se veoma dopao kolegama.

Boban Rajović okupio je preksinoć kolege iz cele bivše Jugoslavije na beogradskoj promociji svog izdavačkog prvenca „Kafanski fakultet“. Gosti poput Sergeja Ćetkovića, Anabele Bukve, Seke Aleksić, Dare Bubamare, Rade Manojlović ili biznismena Ćazima Osmanija premijerno su mogli da čuju kako neki hitovi pevača zvuče u izvođenju neafirmisanih izvođača.

boban rajovic promocija

– Drma me velika trema. Srećan sam što je došlo ovoliko ljudi, to je dokaz da imam mnogo prijatelja. Pesme u koje sam uložio mnogo truda i novca poželeo sam da otpevaju ljudi koji u kafani zajedno imaju više od 100 godina staža. I moram da kažem da je moj kafanski fakultet najjači u regionu – rekao je „dekan“ Rajović pozdravljajući goste.

Čitaj još  Intervju Šaban Šaulić: Jedva čekam rođenje unuke

mirna kosanin promocija

Bobanov neobični projekat počeo je u filmu „Mali Budo“ kad je Sara Jo prepevala njegovu pesmu „Provokacija“ i pobrala sve simpatije publike. Upravo su mu pozitivni komentari na ovu obradu bili najveći pokretač da napravi ovakav potez.

Rajović planira i veliku turneju po gradovima od Vardara do Triglava, gde će se držati „predavanja“.

seko i veljko kod bobana

U Bobanovoj obrazovnoj ustanovi nema knjiga ni beležnica, ali su predavanja redovna i zanimljiva. U ulozi profesorki našle su se Ana Barešić, Ivona Zlatić, Mirna Košanin, a deo ovog projekta su i Sale Talas, Pule Skandal, grupa Sinergija, Džoni i Vorkersi, Jole Radonjić, Jovan Jovanović, Mira Milosavljević i Mladen T. Maki.

izvor: Damir Dervišagić

One comment

Leave a Reply