natasa cipele 2015

BLAM: Pevačica godinama nosi iste cipele?! (FOTO)

Samo godinu dana nakon što ih je premijerno pokazala, pevačica je iste cipele obula kada se sa tadašnjim dečkom.

Izgleda da Nataša Bekvalac ne može da se odvoji od svojih bež cipela, koje je prvi put prošetala 2011. godine, jer smo je pre dva dana uslikali baš u njima.

natasa cipele 2011

Naime, pevačica je na snimanje emisije „Press pretres“ stigla u haljinici, kao i u cipelama čiji je đon bio vidno oštećen. Pošto nas je začudilo ovo Natino izdanje, otvorili smo arhivu i pronašli da je nekoliko puta nosila ove cipele.

natasa cipele 2012

Samo godinu dana nakon što ih je premijerno pokazala, Nata je iste cipele obula kada se sa tadašnjim dečkom Vladom Vuksanovićem pojavila na jednom događaju. Da li je kod Nate udarila kriza ili, jednostavno, ne može da se odvoji od omiljenih joj cipela, nije nam poznato, ali već 2014. godine je nekoliko puta hodala u istoj obući.

Na nastupu u jednom poznatom beogradskom klubu, zatim na proslavi jedne televizije, pa na jednom javnom događaju Bekvalčeva je bez blama došla u istim bež cipelama, očito misleći da to niko neće primetiti.

Čitaj još  Halid Bešlić kupuje kuću od 250.000 evra!

natasa cipele 2014

Godinu dana kasnije, ona je ovaj komad obuće ponela na snimanje jedne emisije, a verujemo da će joj svi dati predlog da kupi nove, jer je ove već previše iznosila.

izvor: Alo

Leave a Reply