gagi djogani nastup

Bivši i sadašnji Anabelin muž postali drugari!

“Definitivno srećan početak… Prijatelji… Ponovo zajedno, neverovatan osećaj”, napisao je Andrej.

Anabela i Gagi nedavno su imali ročište na sudu kako bi podelili imovinu koju su stekli tokom braka. Anabela je izjavila da su oni sada u divnim odnosima, da su se o svemu dogovorili i da više nema nikakvih problema. Posebnu pažnju posvetila je tome da nam objasni kakav je sada njen bivši suprug.

gagi djogani sa cerkama

– Gagi je sada drugi čovek. Zaista se promenio i mnogo više brine o devojčicama. Ipak, one su najviše ispaštale zbog svega. To što smo se mi razveli ne znači da decu treba bilo ko od nas da zapostavi. Luna i Nina su veoma vezane za njega i potreban im je otac. Ranije je bio pod uticajem loših ljudi, koji su ga loše savetovali, ali to je sada prošlost i, hvala bogu, njegov odnos prema devojčicama je sada sjajan – rekla je pevačica nedavno.

Da je sve to istina i da njihovu porodičnu idilu ništa ne može da poremeti, potvrđuje fotografija koju je Andrej Atijas, Anabelin suprug, objavio na društvenoj mreži. Da slika govori više od reči, dokazuje i to da su na toj fotografiji Andrej i Gagi zagrljeni, ali je Andrej ipak rešio da opiše fotografiju sa Anabelinim bivšim suprugom.

Čitaj još  Sandra Afrika blistala na humanitarnoj večeri (FOTO)

– Definitivno srećan početak… Prijatelji… Ponovo zajedno, neverovatan osećaj – napisao je Andrej ispod fotografije.

gagi i andrej zagrljeni

Podsetimo, svojevremeno su porodice Atijas i Đogani bile u stalnom sukobu. Gagi je govorio da mu Andrej preti da će završiti u invalidskim kolicima, Anabela je Gagija tužila za klevetu, Gagijev brat je izjavio da Anabela duguje Gagiju 20.000 evra i tako unedogled, no, najbitnije je da je sada sve u redu.

Izgleda da je Gagi čak oprostio i batine koje je dobio od Andreja.

Leave a Reply