Bivši muž Seke Aleksić osuđen zbog dilovanja droge?!

Pevačica nije krila da se udala sa 19 godina, ali se razvela već sa 20 godina, ali nikad nije otkrila ime čoveka s kojim je stala na ludi kamen.

Seka Aleksic

Bivši muž folk pevačice Seke Aleksić Dušan Vasilić (38) iz Bijeljine, državljanin Bosne i Hercegovine i Švajcarske, koji je optužen za trgovinu drogom, osuđen je na godinu dana zatvora i novčanu kaznu od 75.000 evra (150.000 konvertibilnih maraka) zbog trgovine drogom.

Kako prenose bosanski mediji, pozivajući se na izvore iz pravosuđa, Vasilić je bivši muž folk pevačice Seke Aleksić. Pevačica je u jednom intervju spomenula da se veoma rano udala sa 19 godina, ali se razvela već sa 20. Taj brak je okarakterisala kao mladalačku ludost, ali nije spominjala njegovo ime.

Seka Aleksić je trenutno u srećnom braku sa bivšim kik-bokserom Veljkom Piljkićem, za koga se udala 2010. godina.

Seka i Veljko

Vasilić je, prema optužnici, od marta do avgusta 2012. godine organizovao grupu ljudi radi proizvodnje kanabisa na području Srbije te njenog daljnjeg krijumčarenja i prodaje konzumentima na području BiH i Srbije. I on je učestvovao u pripremi i uzgoju skanka u velikim količinama, i to u specijalnim uslovima koji su zahtevali građevinske intervencije i opremu. Prema optužnici, finansirao je izgradnju objekta na području mesta Očage u Srbiji, u koji je instalirana specijalna oprema za proizvodnju ove droge, te angažovao osobe koje će pratiti i vršiti uzgoj i preradu marihuane.

Čitaj još  Aleksandra Radović: Snalazim se kao i svaka samohrana majka!

izvor: Avaz

Leave a Reply