lepa lukic sa lutkom

Bivši muž otkrio zašto Lepa Lukić nema dece!

Drugi suprug kraljice narodne muzike Vlada Perović otvorio dušu i ispričao tajnu o kojoj njegova prva supruga godinama nije želela da govori.

Lepa Lukić u karijeri je postigla sve, pa je zbog svog specifičnog glasa i vanvremenskih hitova dobila titulu kraljice narodne muzike, ali u privatnom životu patila je što nema decu, pa je majčinsku ljubav pružala mališanima u svom okruženju.

Legendarna pevačica u intervjuima je izjavljivala da nema naslednike zbog zdravstvenih problema, međutim, njen drugi suprug Vlada Perović otkriva da Lepa nije mogla da postane majka zbog greške lekara prilikom abortusa!

– Pre nego što smo uplovili u bračne vode, Lepa je imala abortus. Lekari zahvat nisu dobro izveli, imala je komplikacije posle toga, i od tada više nije mogla da ostane u drugom stanju. Meni nije smetalo što nismo imali naslednike, jer sam je istinski voleo. Ona je svoju tugu sakrila za javnost, a u sebi je duboko i iskreno patila. Dugo je sebe krivila zbog svega, nosila je tu krivicu na duši godinama. Nadam se da je uspela da se izbori s tim, da je oprostila sebi – kaže Perović.

I sama Lepa pričala je o svom bolu.

– Majčinstvo je moja neostvarena želja, rak-rana. Kad sam bila mlada, pevala sam i bolovala jer sam svega imala, samo sreće nisam. Čak i neke moje pesme aludiraju na osećanja koja me prožimaju zbog te patnje, a jedna od njih glasi: „Život tužan ja provodim sama, pesme pevam često u suzama, pesma mi je ponos, uteha jedina, mesto ćerke, mesto sina“ – otkrila je Lepa svoj bol u jednom intervjuu.

Njen drugi muž kaže da je život s Lepom Lukić, koja je u to vreme bila najveća zvezda bivše Juge i žena za kojom su svi uzdisali, bio prelep.

vlada perovic

– Deset godina sam mlađi od Lepe i imponovalo mi je što sam kraj sebe imao takvu ženu. Želeo sam s njom punu kuću dece, njoj je bilo teško što to nikad neće imati, ali borila se s tim kao lavica i pružala ljubav tuđoj deci. Tako smo često kod nas dovodili ćerku Zorice Brunclik. Lepa ju je čuvala i pazila kao da je njena, igrala se s njom, kupovala joj sve. I devojčica s kojom je otpevala hit „Naslednica“ bila joj je kao dete – otkriva Vladimir i dodaje da razlog rastanka s pevačicom nije bilo to što nisu imali decu.

Čitaj još  Ivan Gavrilović se izvinio pevačicama iz Granda! (VIDEO)

– Razišli smo se kad smo osetili da se među nama ugasila ljubav, kad smo postali drugari. Ona će za mene uvek biti nacionalni simbol i večita kraljica – poručuje Perović.
Do komentara Lepe Lukić nismo uspeli da dođemo jer je kraljica narodne muzika na putu i nije se javljala na telefon.

Lutka kao zamena za bebu

Poslednjih pet godina Lepa se ne odvaja od tamnopute lutke. Dala joj je ime Milica i kupuje joj stvari u radnjama za bebe. U njoj je ova igračka probudila istinske emocije.

– Uvek je pre spavanja uzmem u naručje, a kad se vratim s nastupa, tepam joj: „Otišla mama i ostavila bebu, sram je bilo!“ Ponekad se ponašam kao da je živa, pa je, s vremena na vreme, prebacim na stomak jer mislim da će je leđa boleti. Popunila je veliku prazninu u mom životu, to je najveći trofej koji sam dobila – ispričala je Lepa pre nekoliko godina.

izvor: Kurir Stars

One comment

Leave a Reply