natasa bekvalac i ljuba jovanovic

Bivši muž Nataše Bekvalac očajan zbog njene trudnoće

Ljuba je bio vezan za Hanu, gledao ju je kao svoje dete, a i Nataša je stalno isticala da se njih dvoje odlično slažu.

Bivši muž Nataše Bekvalac, Ljuba Jovanović, očajan je što je pevačica zatrudnela s Lukom Lazukićem, a njemu je govorila da joj je važnija karijera.

Kada je saznao za trudnoću nekadašnji rukometaš poverio se drugovima da ga je pevačica dve godine zavlačila izbegavajući da ostane u drugom stanju, što mu je, navodno, dokaz da ga nije ni volela.

– Ljuba je veoma razočaran zbog Natašine trudnoće. Daleko od toga da joj želi nešto loše, ali bliskim ljudima ovih dana govori da je tek sada, kada je brakorazvodni postupak okončan, shvatio da njegova bivša žena zapravo i nije videla budućnost s njim. Da jeste, ona bi pristala da imaju dete, što je on želeo od početka njihovog dvogodišnjeg braka, ali ona je uvek govorila da joj je sada vreme za karijeru i stalno je pomerala rokove. Sama činjenica da je sa Lukom Lazukićem posle samo tri meseca veze ostala u drugom stanju govori o tome da njega voli mnogo više nego što je volela Ljubu i da joj je cela ta priča o karijeri zapravo bila samo izgovor – laže Ljubin prijatelj.
Osim toga, Ljubi je teško palo i to što više ne viđa jedanaestogodišnju Hanu, njenu ćerku iz prvog braka sa Danilom Ikodinovićem.

Čitaj još  Intervju Zdravko Čolić: Sebi ne smemo dozvoliti gordost i bahatost!

– Ljuba je bio vezan za Hanu, gledao ju je kao svoje dete, a i Nataša je stalno isticala da se njih dvoje odlično slažu – kaže izvor.

Nataša i Ljuba razveli su se u martu, a nedugo zatim ona je počela da se pojavljuje sa Lukom Lazukićem. S druge strane, Jovanović do sada nije komentarisao razvod ni Natašinog novog dečka, koji će joj po svoj prilici uskoro postati i suprug, s obzirom na to da je objavljeno da se lepa plavuša u septembru udaje po treći put i da je Luka spremio prsten još pre nego što je saznao da je trudna.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply