gagi djogani zavrsio na VMA

Bivši farmer završio na VMA zbog brutalnih batina!

Njegova bivša devojka izjavila je da je čula za incident i da se veoma potresla, bez obzira na to što je dobijala batine od njega.

Gagi Đogani je prošle nedelje operisan na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu zbog ozbiljne povrede oka. Njega je brutalno pretukla grupa momaka kojima je on, navodno, dugovao novac.

– Gagi u poslednje vreme stalno pozajmljuje pare jer nema ni dinara. Dužan je na sve strane, pa ga zbog toga mnogi jure. On iz dana u dan laže kako će da vrati sutra i tako u krug. Momcima kojima duguje veću svotu novca je prekipelo, pa su rešili da ga “prevaspitaju” u nameri da će se opametiti i vratiti novac – kaže izvor blizak frontmenu grupe “Fanki Dži” i dodaje:

– Nije očekivao da će dobiti batine, pa je pristao da se vidi sa njima. Međutim, kada su njegovi “drugari” videli da im Gagi ni ovog puta neće vratiti dug, razbesneli su se i počeli krvnički da ga udaraju. Osim što je zadobio teške povrede oka, on je imao i modrice i ogrebotine po telu – završava izvor.
Njegova bivša devojka Milena Mikić, izjavila je da je čula za incident i da se veoma potresla, bez obzira na to što je dobijala batine od njega.

Čitaj još  Beki Bekić ogorčen što se Poreska okomila na pevače!

– Od srca mu želim brz oporavak. Možda će ga ovo vratiti u normalniji život od onog koji je vodio do sada – kaže Milena.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Leave a Reply