Bivši farmer upucan i opljačkan!

„Farmer“ ranjen dok je pokušavao da se odbrani od dvojice provalnika koji su mu upali u stan, prijatelj ga našao u lokvi krvi.

Srpski maneken Rade Lazić upucan je iz pištolja u svom stanu u Beču.

Učesnik rijalitija „Farma 6“ zbog obilnog krvarenja prebačen je u bolnicu, i nalazi se van životne opasnosti. Dvojica provalnika koja su pucala na njega otela su mu 10.000 evra i pobegla.

Lazić je u noći između subote i nedelje, po povratku iz noćnog provoda, u svom stanu zatekao dvojicu razbojnika. Dok je jednog pokušavao da udari palicom, drugi je potegao pištolj i upucao ga u nogu. Napadači su nakon toga pobegli, a povređeni Rade je pozvao prijatelja, koji ga je odveo u bolnicu.

– U nedelju rano ujutru Rade me pozvao i uplašeno rekao da hitno dođem kod njega jer je upucan iz pištolja. Mislio sam da se šali, ali ipak sam odmah krenuo u njegov stan. Zatekao sam ga na podu u lokvi krvi. Strašno sam se uplašio, ali uspeo sam da ga odvezem u bolnicu – kaže prijatelj Radeta Lazića.

Prema njegovim rečima, drama se uspešno okončala po Lazićevom prijemu u bečku bolnicu.

– Hvala bogu, lekari su nam rekli da metak nije u nozi. Okrznuo ga je i povredio mu arterije, zbog čega je dosta iskrvario. I dalje je u bolnici. Motiv napada je sigurno bila pljačka, jer su napadači odneli 10.530 evra – rekao je Lazićev prijatelj.

Poznati maneken potvrdio je saznanja.

– Što se same pljačke tiče, ne znam ko mi ju je smestio, i da li je uopšte nameštena. Ne razmišljam previše o tome, fokusiram se na oporavak, to mi je sada na prvom mestu – kaže Lazić.
Bivši farmer ispričao je kako je došlo do incidenta.

Čitaj još  Farma: Izbačena Medenica izabrala novog gazdu!

– U subotu sam malo ranije krenuo iz kluba, otključao sam stan i čuo dva muška glasa. Krenuo sam ka dnevnom boravku, i imao sam šta da vidim. Pokušao sam da reagujem, ali jedan od njih je izvadio pištolj, pucao i pogodio me u desnu butinu. Potom su napadači pobegli iz stana s mojom ušteđevinom, a ja sam pozvao prijatelja da me odveze u bolnicu. Izgubio sam dosta krvi, ali se, srećom, sve dobro završilo – izjavio je Lazić.

Kako nezvanično saznajemo, bečka policija traga za napadačima na Radeta Lazića.

– Zgrada u kojoj se pucnjava dogodila obezbeđena je video-nadzorom. Policijski operativci preuzeli su snimke sa sigurnosnih kamera u nadi da će im to pomoći u otkrivanju razbojnika. Uviđaj je obavljen i radi se na prikupljanju dokaza – saznajemo od izvora upućenog u istragu.

izvor: Stars

One comment

Leave a Reply