miki mecava sa zenom

Bivši farmer sprema tužbu za Jelenu Golubović

“Nju, bre, niko ne voli. Gde god odem, koga god da sretnem, svi je pljuju. Takođe, mnogi mi govore da je ona zaista bila zaljubljena u mene”, priznao je bivši farmer.

Iako je prošlo nekoliko meseci od završetka sedme sezone rijalitija „Farma”, sukobi sa imanja u Lisoviću nastavljaju se i nakon njega.

Pevač Miki Mećava očigledno nije zaboravio opekotine koje mu je nanela njegova „rijaliti devojka“ Jelena Golubović polivši ga vrelom vodom, te sad sprema tužbu protiv rediteljke.

Kada smo ga pozvali, Miki je potvrdio i otkrio da ima u planu da dobro naplati fizički atak na seoskom imanju.

– Ozbiljno razmišljam da je tužim. Nije to mala stvar. Ona je meni nanela jake opekotine, imam lekarske nalaze koji to potvrđuju. Osam dana pred finale me je opekla, ali me Zadruga nije vodila kod lekara, zato sam po izlasku sa imanja posetio zdravstvenu ustanovu gde su mi utvrdili opekotine drugog stepena. To važi dve godine, prema tome, mogu kad hoću da posetim sud. Čujem da je puna kao brod, pa bi mogla i meni malo para da da, zašto da ne? – poručio je pevač.

– Nju, bre, niko ne voli. Gde god odem, koga god da sretnem, svi je pljuju. Takođe, mnogi mi govore da je ona zaista bila zaljubljena u mene, ali nije uspela da mi poremeti brak – tvrdi pevač.

Kako red nalaže, kontaktirali smo i sa prozvanom stranom, a rediteljka nije dala ni pet para za pretnje.
– On to govori zato što se plaši da ja ne podnesem tužbu protiv njega i njegove porodice za uvredu časti, jer bih ja dobila mnogo veću odštetu. On nije skupio hrabrosti da mi se javi i izvini za sve neprijatnosti koje mi je priredio, pa sad po svaku cenu želi kontakt sa mnom, pa makar i preko suda. Dosadno mu je sa tom njegovom ženom, pa traži način da skrene pažnju na sebe – poručuje Jelena.

Čitaj još  Parovi: Besna Matora napustila emisiju!

Jelena: Mojoj mami nedostaje Miki

Jelena Golubović ističe da njena majka Ceca žali što je zbog Jelene bila u sukobu sa Mikijem.

– Baš smo pre neki dan pričale o njemu. Ona kaže da je šteta što je sve tako ispalo. Stalno je pila kafu sa njim i bio joj je super. Ja sam joj rekla: „Pa zovi ga slobodno da se vidite, kakve veze ima to što se desilo među nama?” – rekla je Golubovićeva.

Jelena je posle izasla sa imanja Lisović ispročala da je Mećavin brak samo formalnost i da je on zaljubljen u rediteljku.

– Donosio mi je kafu u krevet na imanju, obigravao oko mene, nije se odvajao. Služio mi je kao potrčko tamo – ispričala je Jelena tad, što je pevač demantovao.

Podsetite se njihovog druženja sa imanja:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Facebook komentari

Leave a Reply