aca zivanovic se potukao

Bivši farmer prebio nepoznatog nasilnika!

“To nema nikakve veze sa Tamarom, niti sa mojim učešćem na “Farmi”, sigurno je neki lik iz kraja”, rekao je pevač posle incidenta.

Aca Živanović napadnut je u petak, 22. januara, ispred njegovog muzičkog studija u Novom Beogradu. Pevač je prošao bez ozleda, a napadač je završio u Urgentnom centru.

– Aca je u petak celo popodne proveo u svom studiju na Novom Beogradu, a Tamara je tog dana otputovala sa ostalim farmerima u Banja Luku. Kada je oko 19 časova krenuo iz studija, ispred ulaza je opazio muškarca koji mu je odmah delovao sumnjivo – ispričao je izvor.

Nepoznati mladić je prvo dobacivao Aci, nazivajući ga “pe*erom”, a zatim je došlo do sukoba.

– Nakon nekoliko sekundi, lik je krenuo na Acu i počeo da ga udara, ali se farmer uspešno odbranio. Složio ga je bukvalno za pola minuta na zemlju – priča izvor i dodaje kako je Aca prošao bez povreda, a dečko je zatražio pomoć u Urgentnom centru.
Budući da su odmah potekle priče kako se sve izdešavalo zbog Tamare Đurić i da je neko želeo da se obračuna s njenim dečkom, pevač je odmah negirao.

– Ne želim da pričam o tome, neka glupa narkomančina sto posto se nameračio na mene, pikirao me da sam u studiju pa verovatno hteo da me zaplaši, kasnije i opljačka. To nema nikakve veze sa Tamarom niti sa mojim učešćem na “Farmi”, sigurno je neki lik iz kraja. Namere su jasne, a to što je završio u Urgentnom ne želim da komentarišem, možda se okliznuo na bananu. Ljudi, nisam ja razbijač, već pevač – rekao je Živanović.

Čitaj još  Intervju Jašar Ahmedovski: Od Šabana ni reč utehe!

izvor: Star, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply