tanja savic

Bivši dečko Tanje Savić progovorio: Umalo se zbog nje nisam razveo!

Tanja Savić je vešto krila ljubavne veze sve dok nije upoznala sadašnjeg supruga Dušana Jovančevića. Jedan od razloga zbog kojeg nije javno eksponirala svoje momke jeste taj da su neki bili oženjeni. Tako je Stanko Nedeljković otkrio da ga je pevačica umalo koštala razvoda.

Folk pevač poznatiji pod nadimkom Bađi pre nekoliko godina bio je u vezi sa pevačicom, iako je već tada bio oženjen. On je jednom prilikom javno priznao svoj blizak odnos sa Savićevom, što mu je ugrozilo brak. Nedeljkovića smo zatekli na jednom snimanju i iskoristili priliku da ga pitamo da li je i dalje sa bivšom devojkom u kontaktu i koliko se razlikuje Tanja iz perioda dok je bila sa njim i sada.

– Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite me! – objasnio nam je pevačicin bivši.

Stanko nedeljkovic Badji

Podsećanja radi, Bađi i Tanja su upoznali su se dok se pevačica takmičila u „Zvezdama Granda“. Nakon upoznavanja brzo su uplovili u ljubavnu romansu, koja je trajala dve godine, a raskid se dogodio kada se Tanja smuvala sa Darkom Filipovićem. U tom periodu, Savićeva je na pitanje da li ima dečka odgovarala potvrdno, ali nikada nije želela da otkrije njegov indetitet.

Čitaj još  Najpre osvanula vest da je Giletu oduzeto dete, on kasnije demantovao!

Tanja sa dva lica!

Poznata pevačica Tanja Savić dobila je do sada najteži zadatak u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“. Naime, pevačica je bila maskirana u Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog, i pevala je numeru „Zabluda“. Jedna strana tela bila je maskirana u hrvatskog pevača, a druga u našeg pop pevača koji je bio u žiriju. Željko je tom prilikom pohvalio Tanju, rekavši da je za svaku pohvalu to što je uspela da skine i Tonijev i njegov glas istovremeno.

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply