Ivan Marinkovic

Bivseg muža Goce Tržan istukli zbog dugova

Dan nakon što su ga pretukli u centru Beograda, Ivan Marinković (44) ne krije da je uplašen i da celu noć nije spavao zbog bolova.

– Cele noći nisam oka sklopio. Tek pred jutro, kada su se povrede ohladile, uspeo sam da zadremam jer mi u Urgentnom centru nisu dali nikakve lekove koji bi mi ublažili bolove – rekao je Ivan za ”Blic” kada smo ga juče posetili.

U prepodnevnim časovima otišao je sa majkom Draganom u apoteku kako bi kupio lekove, a u povratku su ga sačekali novinari ispred kuće. Zbog povreda leđa koje je zadobio kada su ga tukli metalnim šipkama jedva se kretao i sedeo.

Dok je ispijao kafu u kafiću, koji se nalazi odmah pored kladionice gde je i pretučen, Ivanu su prilazili prijatelji iz kraja. On nije želeo nikoga da okrivi za napad, a njegovi prijatelj su nam ispričali da ima problema.

Ivanove povrede
Ivan Marinković se nakon incidenta obratio za pomoć lekarima Urgentnog centra. On je pet sati proveo na pregledima. Kao što se na fotografijama može videti, imao je podlive ispod očiju, povredu nosa i masnice na leđima od udaraca metalnim šipkama.

– Ivan je već duže vreme u dugovima. Na “Farmu” je otišao kako bi ih otplatio. S obzirom na to da mu za učešće u tom rijalitiju još nisu isplatili honorar, a mora da plaća i alimentaciju za ćerku Lenu, iznova se zaduživao. Već neko vreme su ga kamataši pritiskali da im vrati novac, ali pošto to nije učinio, obračunali su se fizički s njim. Plašim se da je ovo bila samo opomena – kaže izvor blizak Marinkoviću za “Blic”.

Goca: Ivan me nije pozvao
Pozvali smo i Ivanovu bivšu suprugu, pevačicu Gocu Tržan, koja nam je rekla da je veoma uplašena kako će se ova situacija odraziti na njihovu ćerku Lenu (7).
– Ivan me nije ni pozvao da mi kaže šta se desilo. Nemam nameru Leni ništa da pričam, neka joj on objasni. Nadam se samo da je dovoljno pametan da ne dozvoli da ga ona vidi dok mu ne prođu povrede – rekla nam je Goca.

Čitaj još  Era Ojdanić pokušava da podvali slike sa Atinom!

On nas je podsetio da je Ivan pre nekoliko godina imao kafić, koji je zbog loših instalacija izgoreo.

– Od te velike materijalne štete i danas se oporavlja – dodaje.

Kada smo Ivana pitali da li je pretučen zbog dugova, on nije konkretno odgovorio.

– Tukli su me iz privatnih razloga, ali zbog istrage ne smem više ništa o tome da kažem – rekao nam je Marinković.

Izvor: Blic

One comment

Leave a Reply