ruzica izbacena sa nastupa

Bivša učesnica Parova izbačena sa nastupa!

Bivša „modelsica“ u diskoteci u Topoli nije znala reči pesama, pa je publika negodovala, a vlasnik joj je rekao da napusti lokal.

Ružica Veljković naglavačke je izbačena iz jedne diskoteke u Topoli, jer nije znala reči pesama, pa je publika izviždala! Aktuelna učesnica rijalitija „Parovi“ dobila je angažman u diskoteci po preporuci, unapred je plaćena za nastup, ali vlasnik lokala je bio više nego razočaran njenim performansom.

– Ružica se baš obrukala u Topoli! Ona je katastrofalno i neprofesionalno odradila posao za koji je unapred bila plaćena. Repertoar uopšte nije znala, brkala je strofe, a da bi se izvadila, ona je umesto da peva izvodila striptiz i bacala se po bini. Atmosfera je bila toliko loša da su ljudi počeli da izlaze iz kluba već posle sat vremena. Nekoliko gostuju je vikalo: „Ružice, baci mikrofon i skidaj gaće! Ionako samo to znaš da radiš!“ Kada je gazda to primetio, odmah je pevačicu sklonio sa bine, a DJ je počeo da pušta muziku kako bi zadržao i to malo gostiju koji su ostali u klubu – priča sagovornik i nastavlja.

– Umesto da se pokrije ušima i ćuti, ona je počela žestoko da se svađa sa vlasnikom kluba. Poludela je i kada joj je rekao da njemu nije potrebna striptizeta nego pevačica i da joj je platio da peva, a ne da se skida gola i da mu tera goste. Toliko ga je bilo blam što joj je uopšte dozvolio da nastupa u njegovom klubu da o tom poslovnom promašaju ne želi ni da priča – završava izvor.

ruzica sa veljkom

Naša saznanja potvrdio je i Veljko Dabetić, bivši učesnik rijalitija „Parovi“ i Ružičin tadašnji menadžer.

– Sve je tačno. Vlasnik diskoteke u Topoli je moj veliki prijatelj i ja sam je preporučio, rekao sve najlepše o njoj. Dogovorili su se da peva dva bloka pesama od po dva sata i da na binu izađe u pola jedan, što je i učinila. Bila je u bodiju i lepo je izgledala. Međutim, već posle nekoliko numera prišao mi je gazda i zamolio me da joj kažem da skrati nastup i da što pre siđe sa stejdža jer će mu oterati sve goste. Rekao mi je da nije zrela za pevanje, da mora još da uči i vežba. Tijana Ajfon je takođe to veče bila sa nama. Verujte mi, da vlasnik lokala nije moj prijatelj, verovatno bih dobio batine jer posao nije odradila kako treba, a za to je dobila novac – tvrdi Dabetić.

Čitaj još  Farma: Ukućani dobili mladog gazdu!

Falšira za medalju

TV gledaoci mogli su ove godine nekoliko puta da čuju glasovne mogućnosti Ružice Veljković na žurkama u vili „Parova“, ali ti njeni nastupi nikad nisu bili za pohvalu. Bivša „modelsica“ je i tih nekoliko puta mikrofon uzimala u vidno alkoholisanom stanju, a u novoj sezoni rijalitija izvela je splet narodnih pesama. Koliko je njeno pevanje bilo dobro govori i podatak da je Zmaj od Šipova samo stajao i gledao je u čudu dok je ona pokušavala da se seti teksta i izvuče visoke tonove.

izvor: Kurir Stars

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG

2 comments

Leave a Reply