tamara djuric snima singl

Bivša farmerka snima svoj prvi singl!

Bivša učesnica „Farme“ rešila da se oproba i kao pevačica, već je odabrala pesmu, ali pošto ne zna da peva, zamoliće Nikolićevu da joj pozajmi glas.

Tamara Ðurić će svojim zanimanjima, a to su dosad klaberka, učesnica rijalitija i voditeljka, uskoro dodati i pevačica, a sve će biti u stilu devedesetih godina. Naime, zgodna Tamara će snimiti pesmu, ali pevati neće, samo će otvarati usta, a glas će joj pozajmiti Maja Nikolić!

Bivša finalistkinja „Farme“ pohvalila se drugaricama da već nekoliko dana provodi u studiju, gde se dogovara oko numere koja će biti u RnB fazonu. Kad su je upitale kako će otpevati pesmu kad ne zna da peva, Ðurićeva je odgovorila da će za to angažovati Nikolićevu jer smatra da Majin glas najbolje ide uz nju.

– Tamara nije totalni duduk za muziku, ali ipak se ne može reći da ume da peva. Zato smo bile u šoku kad nam je saopštila da se ozbiljno posvetila snimanju pesme. Međutim, nije krila da bi trebalo da se vidi s Majom Nikolić, kojoj će predložiti da joj pozajmi glas. U svakom slučaju, klaberka će Maju pitati i da joj drži časove pevanja kako bi polako ušla u štos. Ko zna, možda se dobro pokaže, pa počne s nastupima u klubovima iz kojih ionako ne izlazi – priča kroz smeh jedna od Tamarinih prijateljica i dodaje da klaberka planira i snimanje spota.

Čitaj još  Kristijan ušao u Parove pa napravio haos (VIDEO)

– Želi visokobudžetni spot, kadrove na više lokacija. Jedino joj se u stajling niko neće mešati, ostaće seksi i provokativan – kaže Tamarina drugarica.

Tamara Ðurić je delimično potvrdila naše informacije.
– Tačno je da snimam pesmu i tome sam se baš ozbiljno posvetila. Ali odakle vam informacija za Maju Nikolić? Pa šta i da je tako? Zašto mi žena ne bi pomogla ako je sposobna i nadarena od Boga? Nemojte verovati u sve priče (smeh) – rekla je Tamara.

Vatrena Nišlijka ostala je misteriozna.

– Volim Tamaru i uvek sam tu za nju – poručila je Maja Nikolić.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply