jasmina medenica mora na operaciju

Bivša farmerka mora hitno na operaciju!

Pevačica odavno ima taj zdravstveni problem koji joj dodatno stvara bolove u kuku.

Pevačica i bivša učesnica rijalitija Farma Jasmina Medenica ne voli mnogo da priča o privatnom životu, pa je tako pokušala da sakrije i problem s nogom koji ima već duže vreme, a zbog kojeg mora hitno na operaciju.

Pevačica odavno ima taj zdravstveni problem koji joj dodatno stvara bolove u kuku. Jasmina je čak nekoliko puta izlazila iz rijalitija da bi išla na preglede jer i tokom Farme nije mogla da se oslanja na nogu.

– Jasmina godinama ima problem i lekari su je savetovali da što pre to reši operacijom, ali se ona plašila i odlagala. Kako godine prolaze, Jasmini je sve gore, čak je počela da hramlje. Prvo je to bilo jedva uočljivo, a onda se sve više primećivalo. Naknadno su počeli i bolovi, zbog čega se opet obratila lekaru koji joj je rekao da je operacija hitna. Pod nož je trebala da ode pre Farme, ali je zbog ulaska u rijaliti to odložila i sada će za mesec ili dva morati da otputuje u Ameriku, gde će biti urađena hirurška intervencija. Operacija će trajati nekoliko sati jer kost koja joj stvara problem s nogom dodatno otežava funkcionisanje kuka – ispričao je Jasminin prijatelj.
– Medenica ne voli da priča o tome. Ne znam da li je nju sramota, ali Jasmina na sve načine pokušava da se za operaciju ne sazna – dodao je izvor.

Čitaj još  Parovi: Gastoz zapretio ocu zbog uvreda!

– Sve što vas zanima, pošaljite mi imejlom – rekla nam je Medenica, što smo i uradili, ali kada je pročitala naše pitanje, više nam se nije javila niti odgovorila.

izvor: Alo

Leave a Reply