biljana jevtic sa porodicom

Biljana Jevtić: Moj sin obožava Šemsu!

Biljana Jevtić je u poslednje vreme sve aktivnija kada su u pitanju snimanja. I sama je zaključila da bez profesionalnog rada ništa samo ne dolazi. Njena ažurnost na estradi je urodila plodom pa je postala ponodns vlasnica tradicionalne muzičke nagrade “Lira”.

Mnogo je, kaže, ponosna na ovu značajnu nagradu. S vremena na vreme radi i priznaje da dobija više poziva za gostovanje nego što je to bilo ranijih godina kada je više bila posvećena kući i porodici. Na pitanje kako joj je porodica, kao iz topa je rekla da njen sin tinejdžer naprosto luduje za Šemsom Suljaković.

– Jedan dan kada je došao iz škole me je pitao: “Mama, znaš li ti Šemsu?” Rekla sam da znam, a on je sav ushićen uskliknuo i rekao mi da oni najviše slušaju njene pesme. Ona je, kaže mi, kul, te me pitao hoću li da ga upoznam s njom. Ostala sam u čudu, i ja volim Šemsu i njene pesme, ali da toliko tinejdžeri luduju za njenim repertoarom iznenadila sam se. Ali, ruku na srce, sada na estradi ništa nije čudno. Lepo je i drago mi je da u zadnje vreme mladost prepoznaje kvalitet – kazala je Bilja, koja se uzgred požalila kako je na poklon od sipruga Ace dobila cipele koje su je toliko nažuljale da je drugi plejbek pevala u cipelama u kojima je došla na snimanje.

Čitaj još  Milica Todorović: Za dobar honorar spavam na klupi!

Umalo ga, rekla je kroz smeh, nije prebila jer su je noge toliko bolele nakon emisije, ali pošto ju je izmasirao, sve je to palo u zaborav.

izvor: Expres

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply