tanja savic glumi zvezdu

Bežala od novinara: Tanja Savić glumi zvezdu!

Pevačica pre i posle emisije „Zvezde Granda specijal“ nije htela da priča za medije, već je trčeći otišla do auta.

Tanja Savić nedavno se u tajnosti vratila u Srbiju iz Australije, gde je pobegla kako bi se sklonila od skandala u koje je bila upletena zajedno sa mužem Dušanom.

Pevačica je odlučila da se prvi put od povratka u javnosti pojavi u emisiji „Zvezde Granda specijal“, ali je i tamo glumatala zvezdu. Ona nije htela da razgovara s novinarima, kojih je bilo mnogo, već je samo podigla haljinu i projurila pored ekipa iz svih beogradskih medijskih kuća. Ni nakon snimanja emisije Tanja nije htela da priča, već je trčeći otišla do automobila u kojem ju je čekao muž. Ona kao da nije izvukla pouku nakon svoje izjave da „novinari kleče ispred mene i mole da im dam intervju“, već je nastavila da se ponaša bahato. Iako je tada priznala da je pogrešila i da će uvek rado odgovarati na sva pitanja, pa i na ona škakljiva, ona je pogazila svoju reč.

tanja savic snimanje

Ni direktoru „Granda“ Saši Popoviću nije želela da govori o privatnom životu, a na njegovo pitanje koje je godišnje doba sada u Australiji, ona je zanemela.

Čitaj još  Ana Štajdohar očajna zbog ljudske zlobe! (FOTO)

– Ne mogu da pričam ništa jer ne znam šta bih rekla. Vidim da je Severina sad aktuelna, pa imate šta da pišete. Ujutru putujem u Nemačku i zato žurim – poručila je Savićeva.

Podsetimo, Tanjin bivši saradnik Bane Đokić je otkrio da ju je muž tukao i varao s prostitutkama, kao i da se drogirao, što su oni negirali. Ubrzo pošto su zapljuštale optužbe na njihov račun, oni su se spakovali i pobegli u Gold Kost.

izvor: EPK

Leave a Reply