besna rada manojlovic

Besna Rada Manojlović reagovala na optužbe

Zvali su je nekoliko puta, a ona ih je uveravala da stiže. Na kraju je Popović potpuno pukao jer više nisu znali šta da rade, pa je tražio od kamermana, organizatora i režije da se uključe i da će početi emisiju bez nje.

Pevačica Rada Manojlović često je meta medija i nikada ne demantuje priče o sebi, ali ovog puta je morala.

Naime, kako se u medijima pojavila informacija da je pevačica kasnila na snimanje emisije, te da se zbog toga iznervirao Saša Popović i njen dečko Haris Berković, koji su je čekali, Rada je rešila da se obrati javnosti.

Na društvenim mrežama napisala je kratko pismo i otkrila svoju stranu istine.

– Svaki novinar koji iz čista mira, bez ikakvog povoda, objavi neistinitu informaciju da sam kasnila na neko snimanje dva i po sata i na taj način izazvala gnev i kod naroda i kod kolega prema meni i blati me bez ikakve potrebe, neka se ne nada ubuduće saradnji sa mnom i neka mi ne prilazi za intervjue i slično. Eto tako, ja nikad ništa ne demantujem, ali stvarno više nemam strpljenja da se na meni iživljava kako kome padne na pamet. Hvala unapred – piše u Radinoj objavi.

Podsećanja radi, tekst koji je objavljen na svim portalima tiče se Radinog kašnjena na snimanje jedne emisije gde su je, navodno, čekale starije kolege zajedno sa Sašom Popovićem. Nepoznati izvor je naveo da je Rada kasnila i više nego što je prihvatljivo:
– Svi dobro znaju da Rada zbog obaveza i nastupa sa kojih dolazi pravo na emisije kasni, ali je ovog puta preterala. I Haris, i Saša su navikli da je čekaju ali kada je prošlo dva sata svi postali nervozni. U studiju su bili i Stoja, Čeda Čvorak i Ilda. Niko nije mogao da veruje da je nema – prepričava situaciju izvor koji se zatekao na licu mesta.

Čitaj još  Goga Sekulić imala saobraćajku!

– Zvali su je nekoliko puta, a ona ih je uveravala da stiže. Na kraju je Popović potpuno pukao jer više nisu znali šta da rade, pa je tražio od kamermana, organizatora i režije da se uključe i da će početi emisiju bez nje – objašnjava izvor.

rada manojlovic saopstenje

On ističe da je Rada u poslednjem trenutku utrčala u emisiju.

– Taman kada je Saša počeo da najavljuje goste, Rada je stigla i utrčala u studio. Sela je brzo i nije bilo vremena za pravdanje ili raspravu – ističe izvor.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply