besna dalila mujic

Besna Dalila završila u izolaciji

Pitanje se nije dopalo Dalili koja je upitala voditeljku zašto priča o ratu u emisiji, kada se rat davno završio.

U vili popularnog rijalitija došlo je do žestoke svađe između Dalile Mujić i voditeljke Jovane, a povod svađe je bio rat koji je zadesio Jugoslaviju tokom devedesetih godina.

U emisiji “Vruća stolica” u kojoj je Jeremićeva postavljala pitanja Branki Okuki koja živi u Sarajevu, voditeljku je zanimalo kako su ona i njeni roditelji podneli ratno stanje i da li je izgubila svoje bližnje.

Ovo se nije dopalo Dalili koja je upitala voditeljku zašto priča o ratu u emisiji, kada se rat davno završio.

– Ja ovde vodim emisiju. Nećeš se ti mešati u ono o čemu ćemo mi da pričamo. To je moj stav i stav produkcije i ako ti se ne sviđa idi u izolaciju – rekla je Jeremićeva nakon čega je Mujićeva otišla u izolaciju.

Čitaj još  Jeziva Miljana šokirala učesnike

Branka je nakon toga ispričala svoju životnu priču.

– To je bio najgori period. Provodili smo dane u jednoj prostoriji i nismo mogli da izađemo. Mama je izgubila dva rođaka kada ih je ispred kuće pogodila granata. Nakon rata je imala i psihičkih problema, što i logično. Bilo je zaista strašno – ispričala je Branka.Kasnije se Dalila vratila iz izolacije i obratila voditeljki.

– Rat je započet i narod je ginuo upravo zbog takvih kao što si ti, koji iz stolice komentarišu – kazala je Mujićeva, a voditeljka joj je oštro uzvratila.

– Ma, daj, molim te. Dalila, sedi tamo da te ne čujem. Nećeš ti ništa pričati, nije ovo tvoja emisija – rekla je Jovana i tako završila raspravu.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Leave a Reply