dalibor andonov gru

Besan Gru ispljuvao muzičke urednike televizija!

Gru je muzičke urednike televizija nazvao “gomilom seljačina” koja se spletom nesretnih okolnosti našla na tim pozicijama.

Frustriran što njegova dva poslednja singla i spota “Dugme po dugme” i “Samo za tvoje oči” nisu dobila pažnju koju smatra da zaslužuju, veteran srpskog repa Dalibor Andonov Gru na Fejsbuk stranici osuo je paljbu po medijima, muzičkim urednicima, kafanama, Guči, publici…

– Ljudi, evo ja da vas ovim putem još jednom obavestim da su izašle dve nove pesme. Moram ovako jer ih nema na većini TV stanica. Razlog? Pa verovatno se nisam dovoljno prilagodio ovoj seljaniji što se vrti na istim. Možda bi trebalo da mi refrene pevaju ‘zvezde Granda’ – napisao je Gru.

On je muzičke urednike televizija nazvao “gomilom seljačina” koja se spletom nesretnih okolnosti našla na tim pozicijama.

– Prostitucija na sve strane. Pritom ne mislim na onu klasičnu. Ovdje se svi kurvaju… Rokeri, reperi, metalci sviraju narodnjake, jer je tako najlakše uzeti ono malo para… Političari menjaju stranke i uverenja zarad malo moći, glumci vode raznorazne emisije koje su ispod svake granice dobrog ukusa – nastavio je reper i priznao da i sam spada u tu kategoriju jer gostuje u emisijama koje ne gleda, kako bi skrenuo ljudima pažnju.

Čitaj još  Počele Zvezde Granda: Novi voditelji i novi žiri!

On se zatim osvrnuo na festival u Guči i na mlade ljubitelje narodnjaka.

– Ko sve ide u Guču? Svi ti ljudi slušaju trubače? Ne verujem. Mislim da je bitno samo da bude dovoljno alkohola, gudre i kurvi… Mi klinci smo slušali neku gradsku muziku. I ovi današnji isto slušaju, samo je problem što je grad postao selo, pa je samim tim ruralno postalo urbano. Ej, urbani narodnjaci? – napisao je između ostalog Gru.

izvor: Vijesti
foto: Facebook

Leave a Reply